OmNavn: Gunnhild Gulrot
Født: 23. februar 2014
Bor: Frukt og grøntlandsbyen Vilmeby
Art: Fugna (halvt grønnsak, halvt menneske)
Yrke: Blogger, modell og promotør

 

 

 

Bakgrunn:
 

Gunnhild Gulrot er en glad og lykkelig vegetarianer som ble født en vakker vinterdag i 2014, nærmere bestemt 23. februar. Hennes mål er å blogge i håp om å inspirere til en bedre og vegetarvennlig verden. Hun bor i frukt & grøntlandsbyen Vilmeby og tilhører rasen Fugna som vil si at hun er halvt menneske, halvt grønnsak. Fugnaer er frukt & grønt som kan transformere seg om til et menneske.

Til tider kan hun ha et ustabilt humør, og lett for å gråte eller bli sint/sur om hun kommer over noe hun ikke liker. Kan være ganske sta, svært følsom og sterk i sin tro.  Hun er full av energi, kreativitet og livskraft.

Gunnhild har også en bestevenninne, som opprinnelig er hennes støttekontakt, nemlig Svanhild Sitron. De er mye sammen og Svanhild hjelper ofte Gunnhild med alt hun måtte trenge, samtidig som Gunnhild hjelper Svanhild tilbake med å også være der som en venn for henne, og støtte henne i vanskelige tider.

Gjennom livet har Gunnhild opplevd litt av hvert og bloggen har fulgt henne gjennom alle livsfaser. Den har alltid vært der, og bloggens arkiv er livshistorien til Gunnhild. Alt i alt har Gunnhild mange venner, selv om Svanhild er den aller beste. Hun er blant annet og venn med alle de andre i Vilmeby som Petter Plomme og Esther Eple, Pia Pære, osv.

 

For mer, sjekk nettsiden:
https://tegneseriegunnhild.wixsite.com/gunnhild

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I løpet av Gunnhild G's bloggkarriere, har en "kunstner" blitt nevnt. Det er den kunstneren som er antatt å stå ak alle bildene av Gunnhild G. og Co. Kunstneren er det ingen som vet noe om og hvem er, annet enn at kunstneren er en jente siden bloggeier selv har utnevnt kunstneren som det. Kunstneren har fungert som en assistent på bloggen og oppdatert bloggen når Gunnhild selv ikke har orket.

0

Skriv en ny kommentar