hits

Eventyret om en transformasjon.

Det var en gang en gulrot på fin og solfylt dag. 


 

Plutselig var det noe som skjedde, og gulroten ble ikke som før.


Gulroten forsvant i løse luften, og ingen visste hvor. Istedenfor dukket en rar flekk opp på akkurat samme plass. Bloggen sluttet å bli oppdatert, og etterhvert begynte menneskene lure på hvor gulroten ble av. Har hun bare bestemt seg for å slutte å blogge, uten å si ifra?Det er forsatt ikke noen som vet hva som har skjedd. Den lille flekken har nå utviklet seg til en større flekk, og kommet bak to fjell.

Gulroten som en gang var en glad og aktiv blogger, er det ingen som vet hvor er nå. Menneskene venter i ren desperasjon på at bloggen skal bli oppdatert, men det skjer liksom aldri. Det går rykter om at hun har trukket seg tilbake til sin vante hule, i fullstendig isolasjon. Hva er det hun gjør, spør du? Ingen svarte, for det er det ingen som vet, men en forvandling har skjedd uten at noen vet mer om gulrotens nye form.

Snipp snapp snute, så var eventyret om gulroten ute. Nå lurer du på hva som skjer, og hvorfor er "eventyret" ute? Vil bloggen aldri mer bli oppdatert? Ikke si det, for kanskje en dag, kommer dagen hvor gulroten spretter frem med ny energi, til glede for venner og fiender. Den dagen kan mye skjedd.

Problemet er om gulroten da (hvis det skjer) vil være å kjenne igjen.

 


 #misscarrot #eventyr #transformasjon #gulrot #grønnsak #tegneblogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...