hits

Premiere på ny historie!

Hei, har dere savnet meg og mine historier?

Dette er et informasjonsinnlegg om at den 23. februar 2017 vil det være premiere på en ny historie i anledning bloggens oppstartsdato som var for 3 år siden. Alle gode ting er 3! Det er også derfor jeg dette året slår på stortromma til glede for både fans og fiender.

Under ser dere en enkel forside. Mange tror sikkert at i dette frukt og grøntuniverset så finnes det bare en by som er den Gunnhild selv bor i (Vilmeby), men der tar dere feil. Mange glemmer at det finnes nabobyer og nøttebyen er en av dem.  

Historien er en fanzine (lite hefte). Kanskje i tillegg til denne historien kommer det noe mer som et lite tilleggsgode (ikke sikkert). Jeg lar folk sitte på pinebenken i cirka en måned (det er derfor jeg skriver dette informasjonsinnlegget nå).  Det er viktig å ha noe å glede seg og se frem til.

 

Hilsen teknisk ansvarlig for bloggen, personen som tegner og forteller historiene om Gunnhild og resten av frukt og grønnsakene i Vilmeby. En by langt unna jordkloden (eller kanskje ikke så langt unna, det er et pararelt univers til vår jordiske verden).

#misscarrot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...