hits

Et ulykkelg liv er 

7 kommentarer

Personlig Utvikling

20.04.2017 kl.15:37

Eg synes du får for lite oppmerksomhet. Tegneserier er jo en ting folk er veldig opptatt av. Og formidler til og med gode tips på denne bloggen.

Det eg har lest innen bloggtips, er at det er det første bildet i artiklene som blir vist på Facebook når artikkelen deles. Så om du lager et bilde av en rutes stripe før selve tegneserien, så vil det sannsynligvis komme mer interessant fram i nyhets-feeden til folk.

Eg kan ikkje så mykje om det. Var bare en tanke og et tips. Alle, om liker å innrømme det eller ikkje, drømmer vi om mer publisitet, og du fortjener det.

misscarrot

21.04.2017 kl.09:54

Personlig Utvikling: Tror kanskje ikke du ser hele bildet. Jeg har også vært litt på nettserier.no hvor jeg har publisert og der er det sikkert litt flere. Jeg er egentlig ingen blogger, jeg bruker bare bloggen til å dele ting... Jeg deler aldri på facebook, styrer unna der. Gjør ikke så mye promotion egentlig, fordi det er ikke så nøye. Det viktigiste er at jeg liker det jeg lager og har det gøy selv..

Personlig Utvikling

21.04.2017 kl.17:40

Eg har ikkje fulgt så mykje med på blogger de siste månedene. Derfor heller ikkje din blogg. Men smarte folk eg følger på YouTube (Gary Vaynerchuk) forteller at det er akkurat den biten som er viktig for å bli funnet av andre mennesker. Derfor ønsker eg å bli flinkere til å se andre mennesker. Lese andre blogger og engasjere meg mer.

For et sitat sier: "people dont care how much you know, before the know how much you care."

Eg skal med andre ord begynne å bry meg mer om andre mennesker og livene deres. Det var iallefall planen min. Så får vi se om eg klarer det i praksis.

Ha en fin helg. :)

misscarrot

22.04.2017 kl.13:13

Personlig Utvikling: Håper det fungerer da, lykke til! Minte meg om en stripe jeg laget tidligere om det å lese andre blogger, men det for en litt annen serie med annen karakter enn kjent herfra..som jeg lastet opp på tapas.io/nettserier.no. Var noe om det å utvikle perspektiv , se en sak fra flere sider osv. https://d30womf5coomej.cloudfront.net/c/6f/ece5e881-7206-48e3-9d47-895794f3bf30.png

Personlig Utvikling

23.04.2017 kl.01:10

Det kan bare tiden vise. Men eg har troen på at dersom du viser at du bryr deg, vil andre mennesker også gi deg noe tilbake. Mennesker flest liker ikkje følelsen av at de skylder noe. Da vil du prøve å gjengjelde. Det er litt den tankegangen, samt at dersom du virkelig bryr deg om andre, vil de begynne å like deg. Folk liker mennesker som bryr seg om dem.

Men det krever utrolig mye av meg. Det merker eg allerede. Å bruke tid på å lese andres artikler, krever tålmodighet og innsats. Det blir utfordrende. Får se ka framtiden bringer :)

misscarrot

23.04.2017 kl.21:37

Personlig Utvikling: Jeg leser masse blogger jeg, men ikke alltid jeg kommenterer :) Observerer det meste som skjer på internett:] Noen ganger kommenterer jeg uten navn så folk ikke kjenner igjen.. hehe :) Liker anonymiteten, gjemme meg litt... :) Men ser jo at man kan ikke gjemme seg for evig... Men du har nok rett i det.

Men skulle bare si at man treng jo ikke lese noe man ikke finner interesse i, bare for at de skal bry seg om en, det tror jeg verken de eller du kommer noe godt ut av. Ikke bruk tiden din til å lese noe du ikke interesserer deg for.. livet trenger ikke være et slit. Selv leser/ser jeg kun det som fenger interessen min og det jeg føler jeg kan lære noe av/synes er gøy, på f.eks. blogg/youtube eller andre plasser, som f.eks. avis osv.

Takk for kommentar da!

Personlig Utvikling

23.04.2017 kl.23:30

Takk for tipset. Eg er nok enig med deg. Eg bør ikkje følge flest mulig, men heller leite til eg finner blogger som eg liker. Som har med interessen min å gjøre. Tid e jo den mest verdifulle og knappeste ressursen vi har. Har jo alt for lite av den fra før. Korfor sløse bort den lille tiden som er igjen med ting som er unyttig for meg.

Håper du til det du holder på med. Du har et stort talent.

Skriv en ny kommentar;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...