Nattens drømmer, skole, ++

Hei bloggen,
 

Jeg kom over et bilde etter søk på google, som minte meg om en drøm jeg har hatt. Det var i en drøm der jeg lå å svevde over senga nesten ved taket mens jeg sov. Det ligner litt som det var på dette bildet (kilde: wikimedia):
(Kilde: Wikimedia)
 

På grunnskole synes jeg forresten det burde vært mer læring om ting som clairvoyance, istedenfor at det bare handler om å pugge og få gode karakterer på et papir. Jeg synes grunnskole burde være på 7 år, istedenfor at den varer i 10 år som sånn nå. Husker du noe av det du lærte på ungdomsskolen, noe nyttig? Det var en del pugging av engelsk gloser, men det ble som regel glemt når de gloseprøvene var ferdig. Fra femteklasse og oppover kan det være at du får mulighet til å velge valgfag, litt som det er på skolen som Harry Potter går på (Galtvort). Et av det du kan velge kan være blant annet clairvoyance, som også er et valgfag på Galtvort fra Harry Potter serien. At så mange foretrekker en fantasi verden som Potter, burde også være en vekker til samfunnet genere. Fra syvendeklasse kan det være litt som dagens videregående, hvor du velger noe dypere innen en retning, eller om du heller vil gjøre noe mer praksis så er det mulig det å. Det med å gjøre grunnskole til 7 år istedenfor 10 år kan også være løsningen til alle de som dropper tidlig ut av skolen. Noen er mer praktisk anlagt, enn teoretisk og har behov for en mer praktisk stil, å fysisk gjøre noe istedenfor å bare svelge teori. Ikke alle er ment å tilbringe år på skolebenken og bli teoristerk. Hvis skolen prøver å få alle til å bli helt like, er det ikke rart at mange dropper ut og ikke fulfører. Skolen burde ikke bare bli en øvelse på venstrehjernehalvdel, men også ta i bruk høyrehjernehalvdel når de skal lære bort noe.

Hvis grunnskolen forandres til 7-årig, så vil heller ikke så mye av barndommen gå til å bare sitte inne i et klasserom og lære om ting du egentlig ikke får bruk for senere i livet. Hele livet er egentlig som en stor barnehage; uavhengig alder. Når du blir for stor for den virkelige barnehagen du blir plassert i aller først, så begynner du på skolen. Der blir du i 10-13 år (+ evt. høyere utdannig, fordi uten er det vanskelig å få jobb som betyr enda flere år på skole(barnehage)-benken). Når all utdanning er ferdig er det å finne seg en jobb. Jobbplassen blir også som en slags barnehage for voksne.

 

Har du noen gang opplevd merkelige ting i drømmer eller når du er våken?

- Personen bak -

 


#misscarrot #clairvoyance #drømmer #skole #utdanning #jobb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...