hits

Årskavalkade 2017

[Skaperens ord; en nyttårstale]

Hei alle sammen!

Jeg tenkte å begynne med en tradisjon med å ha en årskavalkade hvor jeg ser tilbake på hvordan året har vært. Noen ganger er man nødt til å lage sitt eget levebrød, og det er det jeg gjør. Dette er min jobb (og hobby). Iløpet av året har jeg blant annet prøvd en ny tegnestil kalt "pixel art", som ikke har kommet her fordi det ikke passet. Det er bare små icon/profilbilder av noe kjent, som treenighet symbolet, karakterer fra film/bok, osv. Det er sikkert spesielt i høsthalvåret jeg har drevet med mye annet som er årsaken til at det ble litt stille her da.  

Tidligere i dette året husker jeg spesielt noe fra tegneserien Nemi hvor de snakket om at når man er ung er årene delt opp i skoleår og på grunn av det merker man at tiden går fordi alle årene er så forskjellige. Når man kommer i voksenlivet er alt som en stor grøt og da merker man ikke alltid at det kanskje har gått 10 eller 20 år. Det er sikkert derfor jeg engang tidligere i år skrev at jeg skulle slutte, fordi 3 (snart 4) år føles ganske mye, men at man har klart å holde på i snart 4 år sier jo å noe om en god utholdenhet.

Ifølge en video jeg så på Youtube anbefales det også å tegne fordi ifølge forskning skal det gjøre at du husker bedre. Flere burde hatt tegning som hobby og det går jo fint an å ha flere hobbyer. For dere lesere som faktisk klikker dere innom her, er det sikkert også bare fint å lese hva som på en måte skjer mellom innleggene og mine egne (personlige) tanker. Kanskje får du lyst til å lage en personlig årskavalkade for ditt eget liv å? Hvis du føler at i en måned har det ikke skjedd noe, så har det sikkert skjedd noe likevel, enten noe nytt du har lært, erfaringer, osv. Uansett hvor lite noe er, ikke fokuser på at det er lite. Det kan jo også bare være sett på en film, osv. eller kanskje du hadde forkjølelse og var syk en periode iløpet av en måned? Fokuser på at det i det minste har skjedd noe uansett hva og hvor "vanlig" og prøv å se det som er bra selv om det du gjorde kanskje ble litt feil, fordi da vil det som er bra bli å romme mer. Tiltrekningsloven er en universiell lov, slik livet fungerer *research*. Du tiltrekker deg det du har fokus på, men du må virkelig tro på det inni deg. Hvis du har fokus på lite, så får du også lite tilbake. Dette gjelder også med regninger. Ikke fokuser på at du har mye regninger og masse å betale. Gjør heller som sånn Gunnhild. Hun betaler alt av regninger og skatt med glede, litt som at hun synes det er altfor lite.

Dette ble et innlegg spesielt for dere lesere. Jeg skal lære meg å sette litt mer pris på dere, så derfor ble det en liten nyttårstale fra meg. Takk, velkommen til det neste - 2018 blir året! Da blir det stor fest for Gunnhild. Jeg lager meg selv et levebrød! Håpet i 2018 er å komme ut av et system på tre bokstaver?

 

Årskavalkade 2017:

  
 

 

 

 

 

 

 


Hvordan har ditt år vært?


Kontakt/Hjemmeside
#misscarrot #årskavalkade #godtnyttår

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)
legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...