hits

Jeg er en sommerfugl (i vinterland).

 

Hei, bloggen!

Som dere ser på bildet over er det å skape sine egne fiktive karakterer som å ha barn. Jeg har 4 barn! Gunnhild er mitt fjerde barn. Egentlig har jeg også et femte barn, men den personen er ennå ikke offentliggjort og vil sikkert ligge i egget sitt i mange år til. Med fiktive karakterer fungerer dette på en annen måte. Av disse er Gunnhild den som har krevd mest, men Evelyn er på en god plass nr. 2. Lilly (rød genser) og Cornelia (mørkhud) er relativt selvgående.

Gjennom disse årene har det sikkert vært en del (indre) forandringer.

Jeg gir litt blaffen i hva andre tenker om det jeg skriver (eller tegner) her, eller det vil si sangen "Read All About Me" - av Emeli Sande som jeg hørte litt på i 2013 har sikkert hjulpet meg litt. Sinnet mitt er åpent. Poff sa det, også ble jeg ... eh ... synsk. :))) Det er derfor jeg er så flink til å skru opp møbler, fordi de som er synsk leste jeg en plass for ikke så lenge siden at de er god til det. De som er synske ser med en gang hvordan et møbel eller noe annet skal settes opp og bruker kanskje sånn rundt 1-2 time på det, mens andre gjerne ender opp med å bruke 15 timer.

De kan også se andre problemer med noe som skal fikses, for eksempel hvis du er usikker på om en gjenstand passer sammen i noe... da ser de synske det og hvis det uansett ikke passer så gidder ikke de synske å prøve engang, fordi de vet allerede ved å bruke sansene at den ikke passer.

 


 

 

Må prøve meg på
motivasjonsitater....

kommer nok
flere iløpet av året;)


Nytt år, ny stil.
 

 

 

... og har dere hørt om grønnsaksboller?
Det er det som er best og bedre enn de kjøttbollene. Bedre smak er det også på grønnsaksbollene, og man føler seg mye mer friskere etter å ha spist det. De gamle kjøttbollene har sånn ekkel konsistens, nesten så man ikke klarer å svelge det.

I løpet av det forrige året har jeg også endt opp med skrevet flere innlegg som meg selv (personen bak), og ikke i rolle som "gunnhild g.". Sånn blir jeg sikkert å fortsette med, men ikke så mye som før. Jeg skal prøve å ikke skrive for mye, men heller uttrykke meg mer i enkle bilder jeg lager.

I 2014, 2015, 2016 var jeg ganske flink til å holde meg i rolle, men så i 2017 ble det litt klusj som kan være fordi det er sikkert fordi det var ment å være en forandring.

 

 

Selv om det ikke er ytre forandringer, så har det vært mange indre forandringer og før ytre forandringer, må de indre forandringene være på plass. Det er litt som når en larve utvikler seg til å bli en sommerfugl.

 

Tenk... snart er man en sommerfugl (i vinterland). Når du utvikler deg (følger hjertet) og søker innover i deg selv, så er det ikke bare du selv som får gleden av det. Hele verden og alle rundt deg får også gleden av det. Du blir på en måte en helt annen person som du trodde ikke var mulig.

 

children and butterflies
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

 

 

Noen ganger er det også lettere å skape noe bare med et bilde eller noe annet. Som sagt, jeg trenge litt variasjon....liker å prøve noe nytt innimellom å. Jeg kunne skrevet mer, men lar det være til senere eller nye ideer i den kommende kunsten min.
Alle vet også at kunstnere er litt rare....jeg er rar.  :)))

 


Tapas  | Feedly#misscarrot #sommerfugl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...