hits

Ute av synet, fred i sinnet

 

Det er viktig å rydde som sånn Sitron er flink til å gjøre, og selv om ikke Gunnhild har livets rett så gir hun seg selv plass i livet. Hun er sta og brøyter seg selv frem som verdens største stjerne på kartet av Vilmeby.

Bestevenninnen hennes som har blondt hår og hestehale (sitron) er imponert hvilken stå på vilje og all den suksessen hun har fått med bloggen sin. På veggen i den nye leiligheten til Sitron har hun et eksemplar av Edvard Munch sitt maleri "Skrik" og t-skjorten bærer preg av den musikken hun digger.


Lenge før jeg startet denne bloggen, så jeg litt av dette sitatet/meme'n under, eller jeg ble på en måte hele tiden minnet på det overalt. Ingenting er tilfeldig. Når jeg rundt 2010 så denne, var fordi jeg var litt synsk til det jeg kom til å oppleve fra 2014 og fremover.
Jeg som person, jeg er lykkelig. Jeg opplever ikke noe press, fordi min suksess kommer innenfra og bare det er en mye mer behagelig situasjon å være i, fordi da slipper du å skjule deg bak masse sminke og alltid måtte være perfeksjonist at det går på helsa løs. Det kan også hende mange opplever å ha mye vondt i hodet eller andre smerter, fordi de er egentlig klarfølt (empat?) som vil si at dem kjenner andre sin smerte på sin egen kropp, enten fysisk eller psykisk. Akkurat dette må vel undersøkes med lege, men sykdom som ikke gir noe utslag på mulige blodprøver og undersøkelser kan vel være eksempel på det, at du er en empat - har healingsegenskaper.

Til slutt vil jeg slenge med noe som Gunnhild  visket i øret mitt. Akkurat nå er Gunnhild G. på påskeferie midt på fjellet fordi det er det hun bruker å gjøre. Hun følger tradisjoner til punkt og prikke med kvikk lunsj, appelsin og kakao i tursekken (+ gilde pølse og brød, men det ville hun ikke at jeg skulle skrive). Hun maser hele tiden om å dra på skitur til en turisthytte på fjellet. I det minste er hun mer energisk enn meg, som helst tar appelsin, kvikklunsj og pølsegrillingen på komfyren.

 

 

Hilsen stjernestøvet, personen bak
(også kalt for teknisk ansvarlig)


Ps, jeg går under psedonym. Stjernestøvet er mitt nye navn. Jeg skifter navn ofte, hvert sekund og time. Nå føler jeg for å hete stjernestøvet, fordi det er det jeg føler meg som. Sees neste uke.
 

 

Webside


#misscarrot #suksess #rydde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)
legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...