hits

Kom mai, du skjønne milde

 

Hei, verden. 

Jeg har brukt de røde dagene i mai til noe fornuftig, nemlig gjort det jeg alltid gjør; holdt på med mine ting. Jeg jobber mye i kulissene og det er sikkert bare en kvartdel som kommer ut her på internett. Det blir forresten fint når robotene kommer, men det har allerede begynt å skje i form av kunstlig intelligens som f.eks. automatgir på transportkjøretøy, eller det som blir produsert på en fabrikk av maskiner. Før ble alt på visse fabrikker produsert/sortert ut manuelt av menneskelige arbeidere som tok mye tid. Hele yrkesgrupper som restaurant, butikk, hotell, enkelte områder innen helse, renhold, sjåfører kan forresten også forsvinne og mye mer som regnes som et rutinemessig arbeid. Nå har det også kommet selvkjørende buss, og snart kommer selvkjørende biler for fullt. Hva skal alle busssjåfører jobbe som når de ikke lengre kan være bussjåfør? Da må de finne seg en ny jobb, men hva blir det? Det bør også være noe de trives og passer i som personen de er.

Innimellom har jeg også tegnet litt i en ny favorittapp som heter "skisse".

Her er noen bilder fra livet mitt denne måneden:


Fant en blomst!


... også har jeg begynt på ballett! Her danser jeg med ballettsko og alt!

 


Her er meg i finstasen på 17.mai som spiser en is.Her er meg når jeg kledde meg ut som havfrue. Det er ganske fint vær, nesten blitt solbrent!


Webside
#misscarrot #livet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)
legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Jeg kan ta diverse (små)oppdrag som enten å tegne et bilde av deg, m.m. som kan brukes fritt som du vil på enten SoMe og/eller kanskje til og med CVen? Send meg en melding via enten IG, blogg.no eller andre plasser jeg er med din bestilling, eller på e-post: tegneseriegunnhild@gmail.com

Digital portrett-tegning av deg blir i stilen som f.eks. tegningene på headeren, bare at alt er selvsydd og personliggjort til deg. Det koster litt penger. Jeg tar 90 kr for et lite digitalt portrett av deg), størrelse: 720x720, men hvis ønsket kan du få en annen størrelse som ikke er kvadratisk. Jeg kan også ta andre oppdrag i form av diverse tekstarbeid eller admistrative oppgaver.

Vil du ha et tradisjonelt tegnet portrett er prisene varierte utifra hvilken størrelse (a2, a3, a4, a5, ++). For et portrett i a3 tar jeg 799 kr. Mer grunnleggende informasjon fåes på melding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...