hits

Livet på Hogwarts (personlige favoritter #2)

Hei alle sammen,

Nå har det vært lenge siden igjen, men her kommer episode to i "personlige favoritter". En favorittserie jeg har er bok/film-serien Harry Potter. I det siste har jeg også prøvd et nytt mobilspill om det, "Hogwarts Mystery", som egentlig var litt skuffende fordi det er et ganske slitsomt spill. Det tar på energien bare av å bla en side i en bok eller hva som helst annet av bevegelse i spillet.

Som dere også ser på bildene under, har jeg vært på Hogwarts som er en magiskole. Dette betyr at jeg faktisk er en heks! Jeg er også med i Dumbledores Army som dere ser, og jeg kom visst i huset ravenclaw selv om jeg egentlig hadde trodd jeg skulle komme i gryffindor eller hufflepuff. Meg? Det? Jaja... Ravnklo er huset for de litt eksentriske som jeg vet. Jeg er ikke akkurat så populær, noe mange i ravnklo heller ikke er. Det gjør ikke noe, jeg vil heller være 100% meg selv, istedenfor å være en kopi. Jeg liker det jeg gjør! Jeg er kanskje ikke så talentfull i alle fagene på Hogwarts, men jeg har mine favorittfag og i favorittfagene mine gjør jeg det bedre enn forventet.

Vi har for eksempel også Stønne-Stina som er et spøkelse. Hun er i ravnklo og ikke akkurat så populær. Andre i ravnklo som heller ikke er så populære er Luna Lovegood og eventuelt kanskje også Cho Chang? Var Cho populær eller bare en karakter folk elsket å hate? En annen ravnkloing er selvfølgelig Padma Patil, som jeg også håper å bli bedre kjent med. Jeg sa bare jenter, men det finnes selvfølgelig også gutter i dette huset å. En annen ting er husspøkelse, den grå damen. Hun er litt sjenert og prater ikke alltid til de andre studentene, men til oss ravnkloinger prater og hjelper hun oss hvis vi lurer på eller noe annet.


Her er noen bilder fra min tid på Hogwarts så langt:


Ser dere meg på dette bildet? Jeg står på bakerste rekke. Bildet er av Humlesnurrlegionen med blant annet den gylne trioen; Harry, Ronny og Hermine. Jeg er stolt av at jeg fikk være med i Humlesnurrlegionen.

 

Under ser dere id-kortet mitt, er det ikke fint? Det er en kort beskrivelse av hvem jeg er, og jeg liker selvfølgelig tryllestaven min fra Ollivanders tryllestavbutikk. Det finnes tre tryllestavkjerner som jeg vet. Min skytsverge er en panda. Jeg kan sikkert fortelle litt mer andre dager om hvordan livet er her på Hogwarts som en heks. Det er ikke sikkert det kommer flere innlegg om Hogwarts, bare kanskje. Jeg jobber også med ganske mye annet som tar mye av tiden. Jeg er en travel person, som alle andre.
 

 

Hilsen Gunnhild G. 

 


#misscarrot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)
legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Jeg kan ta diverse (små)oppdrag som enten å tegne et bilde av deg, m.m. som kan brukes fritt som du vil på enten SoMe og/eller kanskje til og med CVen? Send meg en melding via enten IG, blogg.no eller andre plasser jeg er med din bestilling, eller på e-post: tegneseriegunnhild@gmail. com

Portrett-tegningen av deg blir i stilen som f.eks. tegningene på headeren, bare at alt er selvsydd og personliggjort til deg.

Oppdragene trenger forresten ikke være portrett, men kan være annet som å administrere nettside, tekstarbeid, m.m.

Det koster litt penger. Jeg tar 20 kr for et lite digitalt portrett av deg), størrelse: 720x720, men hvis ønsket kan du få en annen størrelse som ikke er kvadratisk. Mer grunnleggende informasjon fåes på melding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...