hits

Livet på Hogwarts (personlige favoritter #2)

Hei alle sammen,

Nå har det vært lenge siden igjen, men her kommer episode to i "personlige favoritter". En favorittserie jeg har er bok/film-serien Harry Potter. I det siste har jeg også prøvd et nytt mobilspill om det, "Hogwarts Mystery", som egentlig var litt skuffende fordi det er et ganske slitsomt spill. Det tar på energien bare av å bla en side i en bok eller hva som helst annet av bevegelse i spillet.


Her er noen bilder fra min tid på Hogwarts så langt:


Ser dere meg på dette bildet? Jeg står på bakerste rekke. Bildet er av Humlesnurrlegionen med blant annet den gylne trioen; Harry, Ronny og Hermine. Jeg er stolt av at jeg fikk være med i Humlesnurrlegionen.

 

Under ser dere id-kortet mitt, er det ikke fint? Det er en kort beskrivelse av hvem jeg er, og jeg liker selvfølgelig tryllestaven min fra Ollivanders tryllestavbutikk. Det finnes tre tryllestavkjerner som jeg vet. Min skytsverge er en panda. Jeg kan sikkert fortelle litt mer andre dager om hvordan livet er her på Hogwarts som en heks. Det er ikke sikkert det kommer flere innlegg om Hogwarts, bare kanskje. Jeg jobber også med ganske mye annet som tar mye av tiden. Jeg er en travel person, som alle andre.
 

 

Hilsen Gunnhild G. 

 


#misscarrot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)




legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Jeg kan ta diverse (små)oppdrag som enten å tegne et bilde av deg, m.m. som kan brukes fritt som du vil på enten SoMe og/eller kanskje til og med CVen? Send meg en melding via enten IG, blogg.no eller andre plasser jeg er med din bestilling, eller på e-post: tegneseriegunnhild@gmail.com

Digital portrett-tegning av deg blir i stilen som f.eks. tegningene på headeren, bare at alt er selvsydd og personliggjort til deg. Det koster litt penger. Jeg tar 90 kr for et lite digitalt portrett av deg), størrelse: 720x720, men hvis ønsket kan du få en annen størrelse som ikke er kvadratisk. Jeg kan også ta andre oppdrag i form av diverse tekstarbeid eller admistrative oppgaver.

Vil du ha et tradisjonelt tegnet portrett er prisene varierte utifra hvilken størrelse (a2, a3, a4, a5, ++). For et portrett i a3 tar jeg 799 kr. Mer grunnleggende informasjon fåes på melding.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...