hits

Høstinspirerte bilder | årets høstmote

Noen ganger er jeg ikke glad i jobben min som blogger, modell og promotør. Kunstneren som står bak bildene er så kravstor. Jeg får lite frihet fordi det er hun som bestemmer alt hvordan jeg skal stå, være og hva jeg skal ha på meg. Noen ganger vil hun at jeg skal smile, mens andre ganger skal jeg være alvorlig.

Det kommer i tillegg an på hvilke følelser kunstneren vil uttrykke. Hun kontrollerer meg, men jeg har sagt at hun får lov til å bruke meg som modell så mye hun bare vil. Aller mest ser jeg på det som en ære at selveste meg ble valgt ut. Hun er som en annen venn for meg, og vet dere hva? Hun er som dere, et fullverdig menneske. Hun er ikke egentlig fra Vilmeby, som det jeg er. Hun kommer hit fordi hun skal jobbe med meg som et bildemotiv.

Jeg spurte forresten kunstneren om hun har lyst til å stå frem fra anonymiteten på min blogg, men hun sa nei. Det er greit, jeg tvinger ingen. Men hvis hun en gang vil, skal hun få gratis spalteplass. Hun har tidligere hjulpet meg med å oppdatere bloggen, men da skrev hun bare om meg og det jeg hadde gjort. Hun skrev ingenting om seg selv, noe som er ganske kjipt. Jeg vil jo at hun skal dele av seg selv å, ikke bare meg. Men men, det er en tid for alt. Uten henne, ville ikke jeg vært noe.

 

Her er høstens motebilder:


Her har jeg på meg en sekk, hettegenser, t-skjorte, svart bukse og grønne støvler. Klærne er sponset av Milde Melon som er et luksusmerke. Det er et svindyrt merke, men jeg betalte ikke noe siden jeg ble sponset og fikk alt gratis. Kunstneren ville at jeg skulle posere med masse løv i tillegg, så da gjorde jeg det. Klærne er 100% bomull.

 


Her poserer jeg med en refleksvest, men jeg likte ikke å ha den på. Kunstneren tvang den på meg fordi hun ønsket å få frem budskapet om at det er viktig å bli sett i mørket. Hun ble irritert for at jeg ikke hadde det ansiktsuttrykket hun ønsket, men det får så være fordi den vesten føltes som en tvangstrøye. Jeg er ikke vandt til sånt, jeg vil ikke ha refleks. Men blir du ikke sett, ser ikke transportkjøretøyene deg og da kan det gå galt. Refleksvesten er sponset av VilmeTrafikk, fordi dem ville at jeg skulle promotere at det er viktig å bruke refleks nå som det er mørkt ute.

Jeg var også heldig at jeg fikk forbokstaven min på vesten. Det kan dere også få.

 


Her poserer jeg i et flott høstantrekk. Den grå genseren ble kjøpt for 199,- på Vilmebys klesbutikk. Bukse 149.- på Vilmebys klesbutikk, og de gule støvlene av økologisk materiale ble kjøpt for 599,- på Vilmebys skobutikk.


#misscarrot #høst #kunst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar;)
legg meg til som venn (eller fiende!)

Jeg er ingenting, men likevel alt det jeg vil. Selvstudert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...