hits

Update: Ny (ekslusiv) historie

En avslutning er aldri en sann avslutning, bare begynnelsen på noe nytt...


Nå har det gått en stund siden siste blogginnlegg og nå har nettsiden fått en ny og ekslusiv historie som aldri før har vært publisert på bloggen. Du kommer direkte til historien ved å klikke på bildet over eller rote deg til eventyr-seksjonen fra tegneseriegunnhild.wix.com/gunnhild.

Enjoy enn så lenge!


#misscarrot

- 3 år -

Hei, alle!

Jeg har ordnet en hjemmeside for bloggens univers og den er spikket og klar for fremtidige internettarkeologer eller bare alle som vil lese, lære, bli underholdt og utforske og samt de som vil følge med videre. På hjemmesiden finnes det en grei oversikt over historier, striper og karaktergalleri. Hvis jeg senere føler for det kan det hende sida blit oppdatert etterhvert som nye tegneserier/historier, osv.


Mvh hilsen

Personen bak + alle i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby
 

Ps, for å feire så tegnet jeg den aller første tegningen om igjen i 2017-stil. Egentlig er bloggen 3 og et halvt år gammel nå,  men aldersmessig er Gunnhild G. bare 3 år siden hun ble født ganske tidlig i et år (februar).


Ps, 2. Jeg vil nok sikkert befinne meg litt på tapas/dA, alt ettersom.


#misscarrot

Å se likheter.

 

Er dette en artig tilfeldighet, eller er det bare meg?

Se på strømpene til Pippi Langstrømpe og på fargene Gunnhild G. er kledd i. Jeg var ikke helt bevisst over likheten når jeg tegnet henne for første gang. Betyr det at Gunnhild er den neste Pippi? Karakteren Gunnhild (sier vi) er et inspirerende produkt av alle vegetarianere/veganere som finnes i diskusjonsgrupper og kommentarfelt som herjer rundt omkring. Hun er sikkert også litt kontroversiell som sånn Pippi var i sin tid da hun først kom til verden.

Jeg vet at man ikke skal sammenligne med andre, men dette klarte jeg ikke å la være.


Hva synes du?Hilsen personen bak

Ps, førstkommende onsdag kl. 07:07 er det bare å glede seg fordi da kommer det en ny og ekslusiv tegneserie(side) her på bloggen. Gjerne noter ned tidspunktet i kalenderen på mobilen, sånn at du får varsel og våkner opp for å vite at det første du skal gjøre den dagen er å besøke bloggen min!


Tapas | Tumblr #misscarrot #pippilangstrømpe

God påske.

Promo på "Reisen til Nøtteby"

Hei bloggen.
 

Under ser dere en promo for en historie som kommer 23. februar 2017.

 
Siden jeg skaper høye forventninger og skryter om historien som bare er halvgjort og dårlig kommer dere til å sitte med tanker som: "seriøst, at hun gidder",  for en taper", "er det bare dette?",  "herregud så dårlig" og "jeg hadde forventet noe annet" når historien alle har ventet på er ute.
 
Historien er til ære for denne bloggerens 3 årsjublieum, som er eneste vindu dere mennesker kan se hva som skjer her hvor jeg er, i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby.

ddFNtWAeXqc
 


 

Premiere på ny historie!

Hei, har dere savnet meg og mine historier?

Dette er et informasjonsinnlegg om at den 23. februar 2017 vil det være premiere på en ny historie i anledning bloggens oppstartsdato som var for 3 år siden. Alle gode ting er 3! Det er også derfor jeg dette året slår på stortromma til glede for både fans og fiender.

Under ser dere en enkel forside. Mange tror sikkert at i dette frukt og grøntuniverset så finnes det bare en by som er den Gunnhild selv bor i (Vilmeby), men der tar dere feil. Mange glemmer at det finnes nabobyer og nøttebyen er en av dem.  

Historien er en fanzine (lite hefte). Kanskje i tillegg til denne historien kommer det noe mer som et lite tilleggsgode (ikke sikkert). Jeg lar folk sitte på pinebenken i cirka en måned (det er derfor jeg skriver dette informasjonsinnlegget nå).  Det er viktig å ha noe å glede seg og se frem til.

 

Hilsen teknisk ansvarlig for bloggen, personen som tegner og forteller historiene om Gunnhild og resten av frukt og grønnsakene i Vilmeby. En by langt unna jordkloden (eller kanskje ikke så langt unna, det er et pararelt univers til vår jordiske verden).

#misscarrot

Mitt sanne ansikt: parodi.

Hei bloggen.

Dette er en liten animasjon jeg satt sammen av noen tegninger jeg tegnet til et tidligere innlegg i 2014. Jeg har lenge tenkt på å lage en animasjon av de tegningene fordi jeg synes det passet, og endelig skjedde det! Musikken er lagt på i ettertid på youtube. 
 

#misscarrot #youtube #parodi
 

Å gjøre ting man (ikke!) kan!

Hei bloggen.

Jeg har nettopp deltatt på blogg.no's påskekonkuranse hvor du kan vinne gratis bloggshouts. Når ting er gratis er jeg ikke vanskelig å be. Da er jeg allerede først til mølla og hvis jeg ikke vinner, så gir ihvertfall blogg.no meg poeng for kreativitet.

For de som ikke vet det eller er kjent med blogg.no er bloggshouts innlegg som blir fremhevet på forsiden. Det er på denne måten du sakte, men sikkert kan utfordre komfortsonen. Jeg er allerede på god vei til å lære å tørre mer, og med denne konkuransen tar jeg virkelig toppen av kranskekaka.

 

 

Over ser du mitt resultat, men at jeg bare fikk 3 riktige skylder jeg på spørsmålene. Det var ikke alt jeg visste noe om eller har interesse for. Hadde det vært spørsmål om ting jeg er interessert i, ville kanskje scoren vært høyere.

Hva ble ditt resultat?


 

 

Fasit på julenøttene

 

Her kommer fasit på julenøttene.
 

Gunnhild Gulrot & juletradisjonene.

right  

Det har vært litt stille på bloggen, men fra og med 1. desember 2014 kan jeg love litt glede igjen. Det kommer striper/helside/kort historie som er beregnet til denne forsiden ovenfor her på bloggen. Et lite hefte eller noe, en julegave til alle lesere fra Gunnhild.

Masse av det du leser kan sikkert ennå være litt dårlig tror jeg, men jeg prøver å lære underveis. Det som er kronen på verket er en 7 siders historie som bl.a. blir lagt ut som en ny side hver dag på min nettserier.no profil fra og med 17 - 23. desember 2014. Denne historien kan du også lese i sin fulle helhet når den kommer opp på bloggen her rundt 22/23. desember siden historien egentlig er tiltenkt å være en lillejulaftenhistorie. 

#gunnhildgulrot #tegneserie #tegneblogg

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015 » September 2015 » August 2015 » Juli 2015 » Mai 2015 » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014 » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014