En utvidelse angående tegnebestilling + en gave til alle

Hei bloggen,

Den 21. mai 2017 skrev jeg et innlegg hvor jeg sa at dere kunne bestllle et tegneportrett (helt gratis!) fra meg. Det tegneportrettet var noe jeg mente du kunne bruke som du vil selv; enten på CV, profilbilde i sosiale medier, skrive ut som pynt på veggen eller noe annet. Jeg har sjekket mailen med jevne mellomrom siden da, men skal jeg si dere noe? Det har ikke tikket inn en eneste tegnebestilling! Mailen har vært like tør som sahara. Skam dere! Jeg blir flau og skjemmes. 

Jeg ofrer meg selv av fri vilje for at du skal få det bedre, men så er det ingen som benytter seg av en diamant som meg. Om noen år når bedriften min er ordentlig i gang, så blir ikke dette gratis (bare så dere vet). Det er gratis dette året, fordi dette er et spesielt år.
 

Men..... jeg vet hvorfor ingen bestiller.


Det er fordi 
jeg er skummel.

 


På grunn av dette er derfor jeg utvider tegnebestillingen til å også gjelde TING, som betyr at du nå kan ta bilde av hårbørsten eller en gaffel og sende det til meg sånn at jeg kan tegne et portett av det. 

Jeg kan også tegne bilde av dyr, så bare send inn. Enten det er en flue eller mygg du har som kjæledyr, bille, maur, hva som helst. Hvis noen er ukomfortabel med å sende mail kan du poste bestillingen i kommentarfeltet under til dette innlegget (husk å legg ved lenke til det bildet du vil at jeg skal tegne. Det må være et bilde du har tatt selv, men hvis ikke så kan det også være en karakter fra en film/bok, osv.).  Husk å skriv eposten din når du poster kommentaren din, sånn at jeg får sendt tegningen til deg.

Jeg kunne kanskje laget en facebook side for bloggen og så kunne folk tatt kontakt med meg der, men nei sånt er ikke noe for meg.

 


Ps, som en liten gave i og med at bloggen og Gunnhild G. er i sitt tredje år nå, gir jeg denne bakgrunnen til dere (se under). Last bildet ned ved å høyreklikke og lagre bildet. Hvis du leser på mobil så hold lenge på bildet også lagrer du bildet til albumet på mobilen din og setter det som bakgrunn der.

Bytt bakgrunn (klikk for større):
(Bakgrunnen er tilrettelagt mobilskjermer)

Når du har dette humørfylte bilde som bakgrunn på mobilen, så blir du alltid glad og alle karakterene fra denne bloggen vil alltid være til stede i livet ditt siden du teknisk sett har mobilen med deg overalt.

Hilsen personen bak
 


- Følg bloggen på feedly -
Tumblr | Tapas

#misscarrot #tegning #bestilling #lidenskap

Nattens drømmer, skole, ++

Hei bloggen,
 

Jeg kom over et bilde etter søk på google, som minte meg om en drøm jeg har hatt. Det var i en drøm der jeg lå å svevde over senga nesten ved taket mens jeg sov. Det ligner litt som det var på dette bildet (kilde: wikimedia):
(Kilde: Wikimedia)
 

På grunnskole synes jeg forresten det burde vært mer læring om ting som clairvoyance, istedenfor at det bare handler om å pugge og få gode karakterer på et papir. Jeg synes grunnskole burde være på 7 år, istedenfor at den varer i 10 år som sånn nå. Husker du noe av det du lærte på ungdomsskolen, noe nyttig? Det var en del pugging av engelsk gloser, men det ble som regel glemt når de gloseprøvene var ferdig. Fra femteklasse og oppover kan det være at du får mulighet til å velge valgfag, litt som det er på skolen som Harry Potter går på (Galtvort). Et av det du kan velge kan være blant annet clairvoyance, som også er et valgfag på Galtvort fra Harry Potter serien. At så mange foretrekker en fantasi verden som Potter, burde også være en vekker til samfunnet genere. Fra syvendeklasse kan det være litt som dagens videregående, hvor du velger noe dypere innen en retning, eller om du heller vil gjøre noe mer praksis så er det mulig det å. Det med å gjøre grunnskole til 7 år istedenfor 10 år kan også være løsningen til alle de som dropper tidlig ut av skolen. Noen er mer praktisk anlagt, enn teoretisk og har behov for en mer praktisk stil, å fysisk gjøre noe istedenfor å bare svelge teori. Ikke alle er ment å tilbringe år på skolebenken og bli teoristerk. Hvis skolen prøver å få alle til å bli helt like, er det ikke rart at mange dropper ut og ikke fulfører. Skolen burde ikke bare bli en øvelse på venstrehjernehalvdel, men også ta i bruk høyrehjernehalvdel når de skal lære bort noe.

Hvis grunnskolen forandres til 7-årig, så vil heller ikke så mye av barndommen gå til å bare sitte inne i et klasserom og lære om ting du egentlig ikke får bruk for senere i livet. Hele livet er egentlig som en stor barnehage; uavhengig alder. Når du blir for stor for den virkelige barnehagen du blir plassert i aller først, så begynner du på skolen. Der blir du i 10-13 år (+ evt. høyere utdannig, fordi uten er det vanskelig å få jobb som betyr enda flere år på skole(barnehage)-benken). Når all utdanning er ferdig er det å finne seg en jobb. Jobbplassen blir også som en slags barnehage for voksne.

 

Har du noen gang opplevd merkelige ting i drømmer eller når du er våken?

- Personen bak -

 


#misscarrot #clairvoyance #drømmer #skole #utdanning #jobb

Jeg heier på u-jobb!

Hei bloggen.

Jeg kom over denne artikkelen som jeg leste og fikk lyst til å dele. Som sånn det er nå, virker de fleste jobber (mener ikke alle) som en barnehage for voksne. En arbeidsdag kan være fra 8-16 og etter det blir det middag, hvile litt, og plutselig har tida gått så mye at det er på tide å krype til køys. Da er hele dagen gått til jobb fordi det ble ikke så mye tid til annet.

Som dette fortsetter også alle andre dagene og det varer i flere år (hele livet?). Det gjør at du kanskje ikke får energi til å gjøre så mye på fritiden. Du jobber bare fordi du "må" tjene nok penger til alle de høye utgiftene du stadig skaffer deg pga. mye jobb og lite glede. Jo mer du jobber/jo høyere lønn = jo mer utgifter. De med høy lønn bor gjerne også i større og dyrere hus som gir mer utgifter. Med en jobb der penger er hovedfokuset blir det slik jeg har observert en kjapp nytelse (= kjøpe ting, røyking, alkohol, o.l.), Skal det være nødvendig? Hvis du skal drikke vin eller øl, drikk heller alkoholfritt.

Har du lyst til at hele fritiden og feriene skal være noe du IKKE husker, fordi alt du gjorde var å drikke alkohol? Jeg har aldri drukket alkohol eller noe sånt og dermed har jeg spart mye penger på noe som kun er en "kortvarig glede" som egentlig bare gjør deg dårlig og kvalm. Du trenger heller ikke nye klær hver uke. Blir klærne så fort slitt? Det går også an å handle brukt eller lære seg å sy sine egne klær, som der igjen gjør at du får deg en positiv og miljøvennlig hobby som på sikt kan bli til en jobb der ikke bare penger er fokuset. Redesign, bruk for eksempel gamle gardiner eller hullete sokker til å lage et teppe.

Noe annet jeg vil trekke frem er de som jobber som eiendomsmegler. Disse vil selge hus, hytter og leiligher for mest mulig penger, men på den måten hjelper de til å presse priser og utgifter enda lengre opp og som der igjen gjør skillet mellom de rikeste med 1 million i årslønn og middelklassen større. Til slutt sitter man igjen med mange ledige hus, hytter og leiligheter som er blitt bygget, men som ingen har råd til å kjøpe/leie fordi de har ikke råd til det. Det er bare de som er statminister, konger, dronninger, direktører og sånne folk med 1 million i årslønn som blir å ha råd til det. Resten av befolkningen (les: middelklassen) må bo i telt, eller bygge egne hus i skoger med kvister, steiner og generelt det de finner i søppeldunkene. Penger skiller også folk fra hverandre. 

 


Postkortbilde, malt med akryl.
(Store kontraster: Hvis penger ikke eksisterte, trenger det ikke være noe skille blant disse.)
Når folk også spiser mye kjøtt så blir dem som regel mer trøtt og slapp, inkludert får hodepine. Det igjen gjør at de ikke får så mye energi til annet. Til middag er det ofte kjøtt i store mengder. Kjøtt øker risikoen for å få diabetes og hva er symptomene på diabetes? Det er blant annet at du blir trøtt og slapp og må tisse ofte!

De fleste vil egentlig ikke bare jobbe med noe der målet kun er å tjene penger, men vanskeligheter de er i kan gjøre sånn at dem føler de ikke har noe valg.

Tenk i en sånn verden der alt er gratis, der folk har en glede i hverdagene. Den gleden holder ikke bare i de ukene du har ferie, men hele året og om ikke; hele LIVET! Når du jobber med noe du virkelig brenner for (det er ikke noe du bare gjør for å "imponere" andre), så gjør du også en mye bedre jobb. 

I artikkelen som er linket øverst, står det også noe om at det er bedre å redusere utgifter, enn å skaffe seg høyere inntekt.

 


Naturen, "Postkortbilde"


Nå er det ikke ment at du bare skal si opp jobben og drive dank fordi i dagens samfunn er det jo utgifter man har til mat, bo og og sånt. Hvis man ikke føler noe glede i nåværende jobb, så kan det hjelpe å bytte jobb til noe du liker bedre. Selv "jobber" jeg også med noe, eller ikke akkurat noe som gir penger, men mer hobbyer og egne prosjekter (f.eks. denne bloggens innhold). Alle har også behov for å gjøre noe og at de føler de bidrar til noe, føle seg nyttig, mening, osv. 


Dette innlegget var mest ment å få folk til å våkne litt opp. Se litt annerledes på en situasjon og ikke være redd til å gå ut av komfortsona. Ikke lev bare for å jobbe og tjene penger som skal betale regninger. Jobb heller med noe som gir deg glede og la heller penger bli et slags biprodukt, ikke hovedfokuset. Synes ikke dere at det er merkelig at folk også bli gladere når det blir "ferie"? Det virker som energien er mer munter og livet blir herlig igjen. Jeg har lært at alt er energi, også tanker. Hvis noen har mange mørke tanker så kan andre intuitivt plukke opp disse tankene og da blir det en energisk ubalanse. Det er ubalanse som ofte fører til krig. Husk at tankene dine er kraftfulle, du er mer enn du tror.


- Personen bak -


Tumblr | Tapas
#misscarrot #jobb #budskap #ferie

Å se likheter.

 

Er dette en artig tilfeldighet, eller er det bare meg?

Se på strømpene til Pippi Langstrømpe og på fargene Gunnhild G. er kledd i. Jeg var ikke helt bevisst over likheten når jeg tegnet henne for første gang. Betyr det at Gunnhild er den neste Pippi? Karakteren Gunnhild (sier vi) er et inspirerende produkt av alle vegetarianere/veganere som finnes i diskusjonsgrupper og kommentarfelt som herjer rundt omkring. Hun er sikkert også litt kontroversiell som sånn Pippi var i sin tid da hun først kom til verden.

Jeg vet at man ikke skal sammenligne med andre, men dette klarte jeg ikke å la være.


Hva synes du?Hilsen personen bak

Ps, førstkommende onsdag kl. 07:07 er det bare å glede seg fordi da kommer det en ny og ekslusiv tegneserie(side) her på bloggen. Gjerne noter ned tidspunktet i kalenderen på mobilen, sånn at du får varsel og våkner opp for å vite at det første du skal gjøre den dagen er å besøke bloggen min!


Tapas | Tumblr #misscarrot #pippilangstrømpe

God påske.

Hvordan tegne Gunnhild Gulrot

O0CVYG3mrQg
 
Dette er en enkel og grei video som vises hvordan karakteren Gunnhild Gulrot blir tegnet. Jeg starter som regel også med panneluggen når jeg tegner og det samme gjelder for hånd (tradisjonel tegning).

Q: Liker du å tegne?

 

Promo på "Reisen til Nøtteby"

Hei bloggen.
 

Under ser dere en promo for en historie som kommer 23. februar 2017.

 
Siden jeg skaper høye forventninger og skryter om historien som bare er halvgjort og dårlig kommer dere til å sitte med tanker som: "seriøst, at hun gidder",  for en taper", "er det bare dette?",  "herregud så dårlig" og "jeg hadde forventet noe annet" når historien alle har ventet på er ute.
 
Historien er til ære for denne bloggerens 3 årsjublieum, som er eneste vindu dere mennesker kan se hva som skjer her hvor jeg er, i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby.

ddFNtWAeXqc
 
 
Hilsen Gunnhild G.
Tegneserieskaper og blogger


 

Premiere på ny historie!

Hei, har dere savnet meg og mine historier?

Dette er et informasjonsinnlegg om at den 23. februar 2017 vil det være premiere på en ny historie i anledning bloggens oppstartsdato som var for 3 år siden. Alle gode ting er 3! Det er også derfor jeg dette året slår på stortromma til glede for både fans og fiender.

Under ser dere en enkel forside. Mange tror sikkert at i dette frukt og grøntuniverset så finnes det bare en by som er den Gunnhild selv bor i (Vilmeby), men der tar dere feil. Mange glemmer at det finnes nabobyer og nøttebyen er en av dem.  

Historien er en fanzine (lite hefte). Kanskje i tillegg til denne historien kommer det noe mer som et lite tilleggsgode (ikke sikkert). Jeg lar folk sitte på pinebenken i cirka en måned (det er derfor jeg skriver dette informasjonsinnlegget nå).  Det er viktig å ha noe å glede seg og se frem til.

 

Hilsen teknisk ansvarlig for bloggen, personen som tegner og forteller historiene om Gunnhild og resten av frukt og grønnsakene i Vilmeby. En by langt unna jordkloden (eller kanskje ikke så langt unna, det er et pararelt univers til vår jordiske verden).

#misscarrot

Mitt sanne ansikt: parodi.

Hei bloggen.

Dette er en liten animasjon jeg satt sammen av noen tegninger jeg tegnet til et tidligere innlegg i 2014. Jeg har lenge tenkt på å lage en animasjon av de tegningene fordi jeg synes det passet, og endelig skjedde det! Musikken er lagt på i ettertid på youtube. 
 

#misscarrot #youtube #parodi
 

Å gjøre ting man (ikke!) kan!

Hei bloggen.

Jeg har nettopp deltatt på blogg.no's påskekonkuranse hvor du kan vinne gratis bloggshouts. Når ting er gratis er jeg ikke vanskelig å be. Da er jeg allerede først til mølla og hvis jeg ikke vinner, så gir ihvertfall blogg.no meg poeng for kreativitet.

For de som ikke vet det eller er kjent med blogg.no er bloggshouts innlegg som blir fremhevet på forsiden. Det er på denne måten du sakte, men sikkert kan utfordre komfortsonen. Jeg er allerede på god vei til å lære å tørre mer, og med denne konkuransen tar jeg virkelig toppen av kranskekaka.

 

 

Over ser du mitt resultat, men at jeg bare fikk 3 riktige skylder jeg på spørsmålene. Det var ikke alt jeg visste noe om eller har interesse for. Hadde det vært spørsmål om ting jeg er interessert i, ville kanskje scoren vært høyere.

Hva ble ditt resultat?


 

 

Fasit på julenøttene

 

Her kommer fasit på julenøttene.
 

Gunnhild Gulrot & juletradisjonene.

right  

Det har vært litt stille på bloggen, men fra og med 1. desember 2014 kan jeg love litt glede igjen. Det kommer striper/helside/kort historie som er beregnet til denne forsiden ovenfor her på bloggen. Et lite hefte eller noe, en julegave til alle lesere fra Gunnhild.

Masse av det du leser kan sikkert ennå være litt dårlig tror jeg, men jeg prøver å lære underveis. Det som er kronen på verket er en 7 siders historie som bl.a. blir lagt ut som en ny side hver dag på min nettserier.no profil fra og med 17 - 23. desember 2014. Denne historien kan du også lese i sin fulle helhet når den kommer opp på bloggen her rundt 22/23. desember siden historien egentlig er tiltenkt å være en lillejulaftenhistorie. 

#gunnhildgulrot #tegneserie #tegneblogg

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015 » September 2015 » August 2015 » Juli 2015 » Mai 2015 » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014 » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014

hits