hits

Jeg er en sommerfugl (i vinterland).

 

Hei, bloggen!

Som dere ser på bildet over er det å skape sine egne fiktive karakterer som å ha barn. Jeg har 4 barn! Gunnhild er mitt fjerde barn. Egentlig har jeg også et femte barn, men den personen er ennå ikke offentliggjort og vil sikkert ligge i egget sitt i mange år til. Med fiktive karakterer fungerer dette på en annen måte. Av disse er Gunnhild den som har krevd mest, men Evelyn er på en god plass nr. 2. Lilly (rød genser) og Cornelia (mørkhud) er relativt selvgående.

Gjennom disse årene har det sikkert vært en del (indre) forandringer.

Jeg gir litt blaffen i hva andre tenker om det jeg skriver (eller tegner) her, eller det vil si sangen "Read All About Me" - av Emeli Sande som jeg hørte litt på i 2013 har sikkert hjulpet meg litt. Sinnet mitt er åpent. Poff sa det, også ble jeg ... eh ... synsk. :))) Det er derfor jeg er så flink til å skru opp møbler, fordi de som er synsk leste jeg en plass for ikke så lenge siden at de er god til det. De som er synske ser med en gang hvordan et møbel eller noe annet skal settes opp og bruker kanskje sånn rundt 1-2 time på det, mens andre gjerne ender opp med å bruke 15 timer.

De kan også se andre problemer med noe som skal fikses, for eksempel hvis du er usikker på om en gjenstand passer sammen i noe... da ser de synske det og hvis det uansett ikke passer så gidder ikke de synske å prøve engang, fordi de vet allerede ved å bruke sansene at den ikke passer.

 


 

 

Må prøve meg på
motivasjonsitater....

kommer nok
flere iløpet av året;)


Nytt år, ny stil.
 

 

 

... og har dere hørt om grønnsaksboller?
Det er det som er best og bedre enn de kjøttbollene. Bedre smak er det også på grønnsaksbollene, og man føler seg mye mer friskere etter å ha spist det. De gamle kjøttbollene har sånn ekkel konsistens, nesten så man ikke klarer å svelge det.

I løpet av det forrige året har jeg også endt opp med skrevet flere innlegg som meg selv (personen bak), og ikke i rolle som "gunnhild g.". Sånn blir jeg sikkert å fortsette med, men ikke så mye som før. Jeg skal prøve å ikke skrive for mye, men heller uttrykke meg mer i enkle bilder jeg lager.

I 2014, 2015, 2016 var jeg ganske flink til å holde meg i rolle, men så i 2017 ble det litt klusj som kan være fordi det er sikkert fordi det var ment å være en forandring.

 

 

Selv om det ikke er ytre forandringer, så har det vært mange indre forandringer og før ytre forandringer, må de indre forandringene være på plass. Det er litt som når en larve utvikler seg til å bli en sommerfugl.

 

Tenk... snart er man en sommerfugl (i vinterland). Når du utvikler deg (følger hjertet) og søker innover i deg selv, så er det ikke bare du selv som får gleden av det. Hele verden og alle rundt deg får også gleden av det. Du blir på en måte en helt annen person som du trodde ikke var mulig.

 

children and butterflies
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

 

 

Noen ganger er det også lettere å skape noe bare med et bilde eller noe annet. Som sagt, jeg trenge litt variasjon....liker å prøve noe nytt innimellom å. Jeg kunne skrevet mer, men lar det være til senere eller nye ideer i den kommende kunsten min.
Alle vet også at kunstnere er litt rare....jeg er rar.  :)))

 


Tapas  | Feedly#misscarrot #sommerfugl

Update: Ny (ekslusiv) historie

En avslutning er aldri en sann avslutning, bare begynnelsen på noe nytt...


Nå har det gått en stund siden siste blogginnlegg og nå har nettsiden fått en ny og ekslusiv historie som aldri før har vært publisert på bloggen. Du kommer direkte til historien ved å klikke på bildet over eller rote deg til eventyr-seksjonen fra tegneseriegunnhild.wix.com/gunnhild.

Enjoy enn så lenge!


#misscarrot

- 3 år -

Hei, alle!

Jeg har ordnet en hjemmeside for bloggens univers og den er spikket og klar for fremtidige internettarkeologer eller bare alle som vil lese, lære, bli underholdt og utforske og samt de som vil følge med videre. På hjemmesiden finnes det en grei oversikt over historier, striper og karaktergalleri. Hvis jeg senere føler for det kan det hende sida blit oppdatert etterhvert som nye tegneserier/historier, osv.


Mvh hilsen

Personen bak + alle i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby
 

Ps, for å feire så tegnet jeg den aller første tegningen om igjen i 2017-stil. Egentlig er bloggen 3 og et halvt år gammel nå,  men aldersmessig er Gunnhild G. bare 3 år siden hun ble født ganske tidlig i et år (februar).


Ps, 2. Jeg vil nok sikkert befinne meg litt på tapas/dA, alt ettersom.


#misscarrot

Å se likheter.

 

Er dette en artig tilfeldighet, eller er det bare meg?

Se på strømpene til Pippi Langstrømpe og på fargene Gunnhild G. er kledd i. Jeg var ikke helt bevisst over likheten når jeg tegnet henne for første gang. Betyr det at Gunnhild er den neste Pippi? Karakteren Gunnhild (sier vi) er et inspirerende produkt av alle vegetarianere/veganere som finnes i diskusjonsgrupper og kommentarfelt som herjer rundt omkring. Hun er sikkert også litt kontroversiell som sånn Pippi var i sin tid da hun først kom til verden.

Jeg vet at man ikke skal sammenligne med andre, men dette klarte jeg ikke å la være.


Hva synes du?Hilsen personen bak

Ps, førstkommende onsdag kl. 07:07 er det bare å glede seg fordi da kommer det en ny og ekslusiv tegneserie(side) her på bloggen. Gjerne noter ned tidspunktet i kalenderen på mobilen, sånn at du får varsel og våkner opp for å vite at det første du skal gjøre den dagen er å besøke bloggen min!


Tapas | Tumblr #misscarrot #pippilangstrømpe

God påske.

Promo på "Reisen til Nøtteby"

Hei bloggen.
 

Under ser dere en promo for en historie som kommer 23. februar 2017.

 
Siden jeg skaper høye forventninger og skryter om historien som bare er halvgjort og dårlig kommer dere til å sitte med tanker som: "seriøst, at hun gidder",  for en taper", "er det bare dette?",  "herregud så dårlig" og "jeg hadde forventet noe annet" når historien alle har ventet på er ute.
 
Historien er til ære for denne bloggerens 3 årsjublieum, som er eneste vindu dere mennesker kan se hva som skjer her hvor jeg er, i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby.

ddFNtWAeXqc
 


 

Premiere på ny historie!

Hei, har dere savnet meg og mine historier?

Dette er et informasjonsinnlegg om at den 23. februar 2017 vil det være premiere på en ny historie i anledning bloggens oppstartsdato som var for 3 år siden. Alle gode ting er 3! Det er også derfor jeg dette året slår på stortromma til glede for både fans og fiender.

Under ser dere en enkel forside. Mange tror sikkert at i dette frukt og grøntuniverset så finnes det bare en by som er den Gunnhild selv bor i (Vilmeby), men der tar dere feil. Mange glemmer at det finnes nabobyer og nøttebyen er en av dem.  

Historien er en fanzine (lite hefte). Kanskje i tillegg til denne historien kommer det noe mer som et lite tilleggsgode (ikke sikkert). Jeg lar folk sitte på pinebenken i cirka en måned (det er derfor jeg skriver dette informasjonsinnlegget nå).  Det er viktig å ha noe å glede seg og se frem til.

 

Hilsen teknisk ansvarlig for bloggen, personen som tegner og forteller historiene om Gunnhild og resten av frukt og grønnsakene i Vilmeby. En by langt unna jordkloden (eller kanskje ikke så langt unna, det er et pararelt univers til vår jordiske verden).

#misscarrot

Mitt sanne ansikt: parodi.

Hei bloggen.

Dette er en liten animasjon jeg satt sammen av noen tegninger jeg tegnet til et tidligere innlegg i 2014. Jeg har lenge tenkt på å lage en animasjon av de tegningene fordi jeg synes det passet, og endelig skjedde det! Musikken er lagt på i ettertid på youtube. 
 

#misscarrot #youtube #parodi
 

Å gjøre ting man (ikke!) kan!

Hei bloggen.

Jeg har nettopp deltatt på blogg.no's påskekonkuranse hvor du kan vinne gratis bloggshouts. Når ting er gratis er jeg ikke vanskelig å be. Da er jeg allerede først til mølla og hvis jeg ikke vinner, så gir ihvertfall blogg.no meg poeng for kreativitet.

For de som ikke vet det eller er kjent med blogg.no er bloggshouts innlegg som blir fremhevet på forsiden. Det er på denne måten du sakte, men sikkert kan utfordre komfortsonen. Jeg er allerede på god vei til å lære å tørre mer, og med denne konkuransen tar jeg virkelig toppen av kranskekaka.

 

 

Over ser du mitt resultat, men at jeg bare fikk 3 riktige skylder jeg på spørsmålene. Det var ikke alt jeg visste noe om eller har interesse for. Hadde det vært spørsmål om ting jeg er interessert i, ville kanskje scoren vært høyere.

Hva ble ditt resultat?


 

 

Fasit på julenøttene

 

Her kommer fasit på julenøttene.
 

Gunnhild Gulrot & juletradisjonene.

right  

Det har vært litt stille på bloggen, men fra og med 1. desember 2014 kan jeg love litt glede igjen. Det kommer striper/helside/kort historie som er beregnet til denne forsiden ovenfor her på bloggen. Et lite hefte eller noe, en julegave til alle lesere fra Gunnhild.

Masse av det du leser kan sikkert ennå være litt dårlig tror jeg, men jeg prøver å lære underveis. Det som er kronen på verket er en 7 siders historie som bl.a. blir lagt ut som en ny side hver dag på min nettserier.no profil fra og med 17 - 23. desember 2014. Denne historien kan du også lese i sin fulle helhet når den kommer opp på bloggen her rundt 22/23. desember siden historien egentlig er tiltenkt å være en lillejulaftenhistorie. 

#gunnhildgulrot #tegneserie #tegneblogg

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015 » September 2015 » August 2015 » Juli 2015 » Mai 2015 » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014 » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014