hits

4 år!


 

4 ting med denne bloggen:

(Dårlig) humor

Lærerik/inspirerende

At den er en ekte gullgruve (hehehehehe)

Sær

 

4 egenskaper med Gunnhild Gulrot:

Ustabil

Tulling

Rotete

Teit

 

4 ting som har skjedd siden bloggoppstart:

Jeg har fått litt bedre forståelse på hvem jeg er. 

At jeg har klart å utviklet meg tegnemessig med å tegne i en stil jeg ikke trodde var mulig for meg (se tegningen over, uten synlige linearts/streker!).

Jeg føler jeg er mer strukturert og mer opptatt av kvalitet nå, enn før. 

Det er opprettet egen website for denne tegneserien. 

 

4 filmer jeg har sett i løpet av de fire siste årene:

I et speil, i en gåte

Twitches

Minions

Biefilmen


#bloggutfordring #misscarrot #blogg

Hva er miljø?

De fem vakre

Dette er mine fem bilder til kunst/tegne-utfordringen jeg skrev om i forrige innlegg. Som vanlig ble et av mine kjære barn modell. Hun er ganske proff!

''Lys"

 


"To pluss to"

 

 


"Oppgitthet"
 

 


"Firkantet"

 


"Kulde"
 


#misscarrot #kunstchallenge

Jeg ser deg + tegnechallenge

Hei,

Igjen så har jeg latt Gunnhild være modell i kunsten min, men denne gangen lot jeg det bli med mine egne motiv, og ikke som jeg gjorde sist gang hvor jeg tok for meg en rekke kjente motiv som "Skrik" av Edvard Munch.

I to av bildene ser dere også at hun fikk hjelp av bestevenninna si til å være modell.

 

Hva synes du om bildene?
Har du et favorittbilde?
 

"Jeg ser deg"

 


"Piken med blå aura"

 


"Et reservert sete"

 

"Piken med blomsten"
"Animorphs"

 


"Piken med de røde leppene"

 


"Vennskap"

 

(Bildene er tegnet i en app som heter "skisse")


 


Jeg er kjempefornøyd med produksjonen og alle bildene betyr noe helt spesielt. Som et ekstra plaster tenkte jeg å få i gang en kunstchallenge. Alt du må gjøre er å tegne enten deg selv eller din egen fiktiv karakter til temaene (se nederst i innlegget). Det spiller ingen rolle hvilken stil du har eller hvordan du tolker de forskjellige temaene. Gjør det på din måte, det du føler for, da blir det også best.

Du velger også selv om du vil tegne digitalt eller for hånd.

Det viktigste for meg er at du utfordrer kreativiteten din. Ikke sammenlign deg med andre og siden det uansett er nesten -20 grader og så kaldt at du fryser ispinner på øyevippene har du sikkert ikke lyst til å gå så mye ut, så da er denne kunstutfordringen en fin inneaktivitet å ha.


Se mer under bildet.

Challenge - Note Pad With Text
Licensed from: zsirosistvan / yayimages.com


Utfordre deg selv ved å delta på kunstchallengen!

Perfekt inneaktivtet for kalde dager...


 

 • Det første du gjør:

  Lage 5 bilder til temaene under:

   

1) Lys
2) Oppgitthet
3) To pluss to
4) Firkantet
5) Kulde

 

 • Etter det lager du et eget blogginnlegg hvor du laster opp kunstverkene dine, enten her på blogg.no eller andre plasser utifra der du har, (wordpress, blogspot, vsco, tumblr, o.l.). Instagram, fb, kan også funke eller bare opprette deg din egen blogg. Fint å ha en hobby! Du står fritt å velge om du vil skrive en tekst til bildene dine eller ikke. Poenget er bare å gi deg et spark bak sånn at du får i gang det kreative hjulet.
   
 • Husk å tagg innlegget med #kunstchallenge
   
 • Send meg link til innlegget i kommentarfeltet under.

 

Lykke til!


Feedly | Webside

#misscarrot #utfordring

Hjertet er hjernen

Gunnhild er som dette. Hun tenker med hjertet, istedenfor med hjernen og det gjør at hun møter en letthet med alt. Hun danser seg gjennom livet, smiler og ler (nesten) hver dag. Penger betyr ingenting, men det er vel derfor hun opplever å ha mye penger fordi hun ikke bruker så mye. Hun er en sparevennlig person, en sånn som bankene forelsker seg i. Hvis muligheten er der, lager hun det hun trenger selv eller så tenker hun alternative løsninger , som er noe hun er flink til.  En dag kan vel Gunnhild starte sånn DIY (do it yourself) business. 

En gang for ikke så lenge siden fikk jeg også en sånn tanke inni hodet, "Jeg skjønner ikke hvorfor vi orket å jobbe så mye før i tiden."

Den tanken over tror jeg er om de fleste (deg?) nå, til dette at noen folk bare jobber for pengenes skyld, men det finnes mange måter å tjene penger på hvor du kan jobbe med noe du virkelig vil selv om det kanskje i enkelte tilfeller krever at man tør å steppe litt ut av komfortsonen sin. 

Det ironiske er at de fleste føler de har så lite tid, men det er for de bruker mye av tiden i en jobb som blir altoppslukende og som til slutt bare føles som noe de må ha. Det er helt ok å skifte bransje! 


#misscarrot #rik #tid #sitat

Kjente malerier | Å være modell

Hei,

Når man er mer kjent med seg selv, er også da man er mer trygg på seg selv og når man er mer trygg på seg selv, så er også da du er mer trygg på andre. Det er derfor jeg nå har hentet (ny) inspirasjon og lærdom fra de øverste mesterne og gjett hvem som sto modell i min versjon av disse kjente verkene? Faktisk var hun ganske flink og klarte til og med å leve seg godt inni de ulike motivene. 

Hvordan synes dere hun tar seg ut?
Har du et favoritt bilde?


"Piken med perleøredobb", inspirert av Johannes Vermeers"Mona Lisa", inspirert av Leonardo DaVinci

 


"Luna Lovegood's skapelse", inspirert av Michelangelo
 

 


"The Son of Girl", inspirert av René Magritte

 


"Terrasse du café le soir", inspiret av Vincent Van Gogh

 


"American Gothic", inspirert av Grant Wood

 


"Vanderen over tåkehavet", inspirert av Caspar David Friedrich

 


"Piken foran månen", inspirert av Paplo Picasso


"Skrik", inspirert av Edvard Munch


Tapas | Feedly
#misscarrot #kunst #kreativ #månen

System of me

Kom over denne meme'n, men da orginalt heter den system of life. Jeg forandret litt så den passet meg bedre. Det er ikke noe rødt kryss i mitt liv!


#misscarrot #livet

Visste du at ulven tvinges til å spise sau fordi den ikke klarer å få tak i annet?


Hvis vi tar bort en del av næringskjeden, så går ikke ting rundt. Da blir ikke skogen lengre en naturskjønn omgivelse. Det blir litt som det i filmen "Biefilmen", hvor du ser at når biene ikke er der lengre, så er det heller ikke noen blomster. Da er alt grått og trist. Når en del av næringskjeden taes bort er det noe som skjer, da går ikke alt rundt.

Hva med å heller vri på tromma å finne en annen måte ulvene kan få mat på, som gjør at de ikke trenger å ta sau/lam fra bøndene?
Grunnen til at ulvene tar sau/lam er fordi dem må også ha mat som sånn vi mennesker også må ha, og det med sauene blir på en måte siste utvei. Det er som sagt ikke noe de vil, men noe de tvinges til fordi de ikke klarer å få tak i annen mat (se link under),

 Jeg fant dette etter research som jeg anbefaler å lese: ulvebok.no/ulvejakt.html

Les gjerne denne også om myter angående ulvene: ulvebok.no/myter.html

Ikke nok med det så er skogene også blitt mindre som følge av menneskelig bebyggelser. Ulven er også svært sky, hvilket vil si den gjør som oftest ikke noe skader på oss mennesker, og den er en av de minste trusselen vi har, likevel skal den "minskes"? Jeg så en gang en video (tror det var på nrk.no) med noen som hadde satt opp et kamera i skogen for å sjekke hva ulven gjorde. Når det kom noen mennesker, så sprang ulven og gjemte seg vekk. Den gjør ingenting den ikke må. At den tar sau, er fordi det må den til overlevelse, fordi de finner ikke noe annen mat. Å ta de store byttedyrene som hjort/elg, klarer ikke en ulv uten flokken sin.

Når ulven hele tiden skytes, så får ikke ulven(e) mulighet til å opprette en flokk, så dermed blir sauen som er enklere å ta for bare en ulv være lettere. Hvordan hadde det vært for oss mennesker dersom vi ikke fant næring? Da ville man ty til det man fant. Vi mennesker er også altetende, hvilket vil si at vi trenger faktisk ikke heller å jakte på andre dyr som elg, rype, osv.

Et tips er å sette seg inn i ulven sine "sko". Hvordan ville du følt det hvis du var en ulv?


Feedly | Webside | dA
#misscarrot #ulv #jakt #misforstå #sau

8 fordeler med sjokolade

Tegn på at et land har det bra

Djevel vs. engel.

For de som ikke vet det har Gunnhild Gulrot mere nok av både det ene (tid) og det andre (penger). Hun har overflod av begge deler, og er litt som Pippi Langstrømpe. For Gunnhild eksisterer det ikke noen arbeidstid. Hun jobber når og hvor hun vil, men egentlig så har Gunnhild aldri sett på det hun gjør som en jobb. Alt er liksom bare noe hun gjør fordi hun synes det er gøy. Jobben til Gunnhild er en livsstil og hobby. Hun er sin egen lykkesmed og lønn, det mottar hun fra himmelen (også kalt noe som slutter på v)!

På hver våres skulder har også alle to usynlige skapninger, men at det er som dette i historien er fordi Gunnhild har allerede en bevissthet om at det er sånn. Egentlig har ikke disse en fast form og helvete og djevel eksisterer ikke egentlig. Djevelen er bare som en desperant i Harry Potter. Den suger all lykke ut av dens ofre. Vi kan si at den 7 siders historien under er på en måte en julegave til alle dere, eller som man også kan si "Årets 2017-julehefte".

God fornøyelse!


 

 

´

Nå ble denne historien et engangstilfelle som plutselig kom og jeg har jo ikke noe annet spesielt å gjøre. Jeg står alene på en fjelltopp. Meg vs. alle andre. Har jo egentlig laget masse annet og mye som ikke kommer her på bloggen fordi det ikke passer eller fordi det er med helt andre karakterer og "univers".


Hjemmeside
#misscarrot #engel #tegneserie

Life of a carrot

Sånn kan livet til en gulrot være, perfekt illustrert med Petter Plomme i hovedrollen.


#tegneserie #gulrot #misscarrot

Livet som alkoholiker (jeg havnet i fyllaarresten!)

Hei bloggen,

I det siste har jeg vært helt i alkohol-landet og har ikke hatt bloggen i tankene i det hele tatt og der jeg har vært (se over) var det ikke akkurat noen mulighet for å blogge. Jeg har drukket meg vekk. Kanskje jeg også burde flytte til Kjøttbyen og bli venn med Børre Bacon? Som en fremtidig 110% kjøttspiser er det lurt å legge forhåndsplaner sånn at livet blir så enkelt som overhodet mulig. I Kjøttbyen er det lovlig alkoholsalg og drikking, inkludert masse puber. Det er perfekt for meg som skal være skrekkeksemplet. Her i frukt og grøntlandsbyen Vilmeby er det ingen alkohol eller puber da det er en alkoholfri (og kjøttfri) by.

Nå starter også snart jakt-sesongen som betyr enda mer morro og fest. Jeg har lest at rypene er i fare for å bli utryddet helt fordi de tidligere har blitt så mye jaktet på. Jakt gjerne enda mer på rypene og alle andre dyr, fordi da kan alle bli utryddet en etter en. Når for eksempel alle rypene er borte, betyr det at du ikke kan spise mer rype til middag. Til slutt blir det bare mennesker på jordkloden, akkurat som jeg vil og da kan vi endelig begynne å spise hverandre! Kanibalisme i sitt rette ess, menneskekjøtt! Mmmnam!

Man spiser det kjøttet som er tilgjengelig, om det er menneskekjøtt spiller ingen rolle siden det er bare kjøtt man blir ordentlig mett av. Det neste er å transformere meg selv til et kotelettstykke, sånn at jeg istedenfor kan hete "KOTELETT".

Ps, dette gjelder også kjæledyr og husdyr. Vekk med alle! I fremtiden er eneste mulighet å være kannibaler i levende live.

Ps, 2. Jeg støtter heller ikke bærplukkere som også kommer løpende inn i høstsesongen som er på tur. Folk burde slutte å plukke bær, fordi ingen spiser det når det er kjøtt som er det viktigste. Bær er også for småbarn. Er du et lite barn? Det er på tide å få inni hjernen at voksne folk spiser bare kjøtt! Når du spiser bær, frukt og grønt så er du faktisk et lite barn, selv om alderen din sier at du er voksen.


Hilsen

 


Tumblr | Tapas#misscarrot #alkohol

Jeg er et skrekkeksempel!

Hei bloggen

Jeg har innsett at jeg ikke er så 'kul', så det betyr at alt det jeg foretar meg eller har av mening også havner i 'ikke kul-boksen'. Det fikk meg til å innse at da kan jeg heller være det aller verste eksemplet. Jeg kan være skrekkeksemplet, sånn at folk over sjø og land grøsser bare de ser meg. Jeg skal ikke spise noe annet enn kjøtt (ja, du leste rett!!!!! Koteletter, finnbiff, ribbe, pinnekjøtt, bacon, fårikål, pepperoni.... MmmmmNAMNAMNAMNAMNAM!). Nå har jeg aldri spist noe av dette som koteletter, ribbe, pinnekjøtt, bacon, osv. Men uansett, det er på tide å bli voksen og ikke være som et barn som ikke liker kjøtt (men som spis pølse+?). Alt som er i kategorien frukt, bær, grønnsaker og nøtter skal jeg aldri spise, fordi det er i kategorien sunt og det som forebygger sykdom.

Dette betyr at jeg heller ikke kan spise suppe med for eksempel grønnsaker oppi fordi det er fy-fy. Det kan bare være kjøtt oppi en suppe for at jeg kan spise det. Er det noen grønnsaker (f.eks. gulrøtter) må jeg plukke det bort, siden jeg bare skal spise kjøtt. 

Når jeg bare spiser kjøtt og sånt, så er det også større sjanse for at jeg får kreft og andre sykdommer fordi grønnsaker, bær og frukt forebygger sykdommer som kreft.
 


 

I Nøttebyen finnes det mange forskjellige nøtter. Det var derfor jeg og min sitron bestevenninne dro dit, fordi jeg skulle promotere nøttene på bloggen min og hva dem står for og kan hjelpe deg med. Det ble ikke helt som forventet, fordi det var spøkelser på nøttehotellet, men en dag drar vi sikkert tilbake hvor vi skal utforske mer av nøttebyen og få dem frem i et bedre lys.

Jeg er også glad i vannmelon, men det må jeg slutte å spise fordi det inneholder vitamin A som er en fy-fy for meg som bare skal spise kjøtt. Vannmelonen er jeg og resten av gulrøttene i slekt med, fordi jeg (gulrot) tilhører også det samme vitaminet. Egentlig er det teit at jeg må være vitamin A, men nå som jeg er det kan jeg ikke akkurat klage. Det er mye positivt å være Vitamin A fordi det gjør at synet mitt er superbra. Jeg har øyne som en øgle.

Bare vent, alle som tidligere har blitt provosert av meg og mine kjøttbudskap og som føler sin egen mening henger i en tynn tråd. Nå slipper dere å være redd for at meningene deres skal rakne og bare vise frem på sosiale medier at dere spiser masse kjøtt og drikker alkohol, for nå skal jeg forandre meg.

Jeg skal bli en foss av grusomheter!

  

Det jeg har funnet ut ifølge hodet mitt er at folk har ikke lyst til at sånne upopulære som meg skal følge deres dårlige vaner når det gjelder alkohol, snus, røyk og sånt. At dem føler behov for å drikke alkohol er fordi det hjelper de til å slippe å kjenne på (vonde) følelser og minsker tomrommet. Det fungerer litt på samme måte som en narkoman. En narkoman ruser seg fordi den narkomane føler at han/hun ikke er sterk nok til å takle problemer og ensomhet. Rus, narkotika, røyk og alkohol blir en kort vei til "lykke" for å slippe ensomheten og vonde følelser. 
 

Hilsen Ps, jeg burde kanskje ha et innlegg om horoskop. Jeg fant noe om horoskop hvor det står at å ha kunnskaper om det motsatte stjernetegnet du er født i, er noe du kan lære mye av. Selv lærer jeg mye av Gunnhild G. som altså ..... ehm, ja. Selv om noen sikkert ikke tror på horoskop og mener det er tull, får være opp til dem. De fleste (selv om dem ikke vil innrømme) er ganske lik stjernetegnet sitt. Som for eksempel med meg, så stemmer sikkert dette også.

Hilsen sunnhetsfreaken aka sunnhets-stjernetegnet

 


Tumblr | Tapas#misscarrot #humor #alkohol #røyk #stjernetegn

Pizzahysteriet

Jeg hadde en uferdig historie, som jeg bestemte meg for å fullføre og like greit bare publisere nå. Historien ble startet på i 2016. Stilen er som før, bortsett fra den vakre forsiden som jeg eksperimenterte litt med.

Enjoy, 16 sider!
Lilla bakgrunn, takk til:
Neighya.deviantart.com (gratis-stock)

Tegninger av karakterene:
Meg selv

 

 Tordensky

Hei bloggen.

 

"En studie utført i 2010 av Harvard School of Public Health, oppdaget at forbruker bearbeidet kjøtt, som bacon, er knyttet til en økt risiko for hjertesykdom på 42%. Og hvis det ikke er nok øker en 19% risiko for diabetes."
Kilde: Negative effekter av å spise bacon

 

Hva hvis du var en rype eller annet dyr. Ville du likt å bli jaktet på?
 


"Vegetarisk mat gir et dypt inntrykk i naturen vår.
Hvis hele verden vedtar vegetarisme, kan den forandre menneskets skjebne."
- Albert Einsten

 Alle kan gjøre verden til et bedre sted, bare de blir vegetarianere. Hva mente Albert Einstein som er en av verdens smarteste person, med det han sa på bilde over?


Jeg tror han mente at hvis alle blir vegetarianere, kan det være en kreftkur, samt at (mentale) sykdommer som MS, ME, leddgikt, demens, osv. slutter å eksistere. Alle har også hørt om "de sultne barna i Afrika" og vet du hva? Verdenssult kan bli kurert på steder som Afrika og Guatemala, dersom folk inntar en 100% vegetarkost. Jeg hadde faktisk en gang en drøm hvor jeg drømte at jeg bodde i Guatemala. Jeg drømmer mye rart. Det var akkurat som en liten landsby med strågresstak. Det var derfor jeg nevnte det stedet. Det er på grunn av det høye kjøttforbruket her i vesten, at andre deler av verden lider av verdenssult. Jeg er også av mening at 100% vegetarkost kan kurere spiseproblematikk og sånne forstyrrelser folk har.

De fleste kan heller ikke spise koteletter uten å krydre det med masse, fordi ellers ville det ikke smakt noe. Det trenger man ikke gjøre med vegetarprodukter. Husk også at det du krydrer kotelettene dine med er vegetarisk. Det betyr at du må ha noe vegetar for at "det skal smake godt". Patetisk. Hvis du vil være kjøttspiser, får du spise kjøttet ditt som det er uten å krydre det med vegetar!

Søker du på google er det mange linker om at vegetarisk kan få slutt på verdenssult og andre miljøproblemer:
 

"Det høye forbruket av kjøtt og dyreprodukter, spesielt i Vesten, står i nøye sammenheng med flere av verdens problemer; miljøødeleggelse, sultproblemer og den stadig synkende helsetilstanden blant folk flest over hele verden."
- Kilde

 

 

Det er også sagt at du skal spise en regnbue, men de fleste gjør ikke det. De fleste spiser en tordensky (=kjøtt). Når du fokuserer på å spise kjøtt, så fokuserer du mindre på grønnsaker og derfor går viktige vitaminer som styrker helsen din bort. Vil du være et uvær eller et solskinnsvær?


   

Det er også mange jobber som kun opprettes bare for at "folk skal ha en jobb" (meningsløse jobber). Jeg leste engang noe om at psykolog-bransjen engang måtte gjøre noe for å få mer pasienter, så de er sikret jobb. Det var derfor (tror jeg) at de startet med å la folk som kom inni det systemet bli enda sykere, istedenfor friskere. Kanskje kom noen inn i det systemet bare pga. en mild depresjon, men det utviklet seg etterhvert til noe enda mer pga. feilbehandling og misforståelser, inkludert masse (over)medisinering. Jeg tror at alt disse egentlig trengte var å bli hørt/sett/inkludert, litt hjelp og egne verktøy til å finne sin plass. Jeg har tidligere sett saker om mange som har fått mye feilmedisinering med en rekke bivirkninger, og som til slutt fikk selvmordstanker som følge av det. Sånne medisiner gir bivirkninger, men likevel mener mange at det er den beste behandlingsmåten. Å gi medisin mot angst er heller ikke noe positivit, men bare avhengighetskapende og kortsiktig måte å bli kvitt angst. For å opprettholde angstfritt liv med å behandle med medisiner, må man ta disse medisinene livet ut, som der igjen gir en rekke ekstra utgifter. Skal det være nødvendig? Eneste måten å få ordentlig bort angst, er å utfordre seg mot det du har angst for. Ta et skritt av gangen. Kanskje trenger du litt hjelp og et dytt bak, og det er her psykologer og sånt kan komme inn på banen, istedenfor at de bare setter merkelapper og feildiagnoserer folk med tullediagnoser.

Alt dette med jobb fikk meg til å tenke på en episode av tv-serien "Mummidalen". I den episoden står Politimesteren i fare av politisjefen å miste jobben fordi det er ikke så mye lovbrudd som skjer der. Det er da Mummitrollet, Snusmumrikken, og resten finner ut at de kan gjøre noe for at politimesteren får en sjans til å beholde jobben sin. De bestemmer seg for å få i gang litt sprell, og "midltertidig stjele" hver enkelt av alles personlige eiender. For at de selv ikke skulle bli anklaget, så ble også deres egne ting som f.eks. Snusmumrikken sin fiskestang "borte", samt lommekniven til Mummitrollet og mye mer.

Det ender med at Politimesteren fanger en "usynlig tyv" som de diktet opp når han fant alle eiendelene igjen. De kom frem til at det var den usynlige tyven som hadde tatt tingene, selv om det bare var Mummitrollet og vennene som hadde gjort det for at han skulle få noe å gjøre slik at Politisjefen ser at det er behov for en politistasjon i Mummidalen likevel. Politimesteren gjør ikke så mye fordi det er fredelig der. Han er mest med Mymlen, nynner og nyter livet.
 


Tapas | Tumblr
#jobb #vegetar #kjøtt

Tallets verdi.


God morgen, ukens blogginnlegg blir dette enkle "diktet" jeg egentlig begynte å lage tidligere, men da ikke tegnet helt ferdig. Siden det blir stilen som sånn før.


#misscarrot #tegneblogg #dikt

Vinnerflaks.

Har du lyst på en tegning av deg selv?

Hei bloggen.

I det siste har jeg tenkt mye på hva som kan være min busniess, siden det er det jeg drømmer om. Det er ikke så mye jeg har evner til, men noe kan jeg. Jeg kan være avisbud og det er derfor jeg starter opp min egen avisbud-bedrift.

Nå ser sikkert mange på avisbud som en ungdomsjobb, men før du dømmer; det er en jobb for meg, eller eneste jobben jeg har arbeidsevne til ifølge nav! Som avisbud slår du to fluer i en smekk. Du får dine daglige 30 minutters trim gjennom jobben, og slipper å trene ellers. Avisbud er drømmejobben. Fysisk trening i minst 30 minutter hver dag er viktig, fordi det forebygger demens og frigjør unødvendig plass på fremtidige gamlehjem. Et annet tips er å gjøre ulike tøye øvelser, fordi da holder du deg myk og det tror jeg også kan forebygge til at når du blir eldre, så får du ikke så vondt i føttene og ellers i kroppen. Et tips fra meg er å flette dine 30 minutters fysisk aktivitet i noe du uansett må gjøre, som at du kan sykle eller gå til skole/jobb (hvis du har det) eller at du kan sykle/gå til butikken eller andre korte steder du skal til.

Jeg holder for øyeblikket på med promotering av min nyoppstartete bedrift. Det går ikke så bra fordi det er ingen som stopper ved disken min. Jeg har satt frem ostepop i en skål (se bildet under) for å gjør folk ekstra motivert, men likevel ser det ikke ut som at det fungerer. Jeg er flink på promotering og kan det meste, men det som stopper meg er at jeg er (litt) sjenert. Jeg har janteloven langt oppi halsen og lever på dens prinsipper; "Du skal ikke tro at du er noe" (sier jeg til meg selv). 

Kanskje mener noen at jeg bør holde meg unna busniess-verden fordi de synes det er unaturlig at jeg er i den bransjen eller fordi de selv har prøvd seg i den verden, og egentlig ikke likte det. Selv om du ikke likte den bransjen, betyr ikke at jeg ikke kommer til å like den. Alle er forskjellig og min drøm er suksess i enten politikk eller busniessverden som sånn det sto. Jeg tar alt på ramme alvor! Busniess kan forresten være så mangt og det behøver ikke være noe der du må kle deg i dress og ha en stresskoffert for så å dra på masse møter. Slik jeg ser det, er en busniess noe som inkluderer kreativitet, noe som kan gi gode minner og opplevelser, noe som knytter familier og venner sammen og som øker livskvalitet. Jeg er også en leder, et ledende eksempel. Noen ser kanskje ikke på meg som en leder, men joda. Jeg er en leder! Jeg har ihvertfall lederegenskaper ifølge de numerlogitallene som er kodet i fødselsnavnet mitt (personen bak). Det er de tallene du har i fødselsnavnet ditt som sies å beskrive hvem du er som person, hva du har evner til, passer til, osv.

Til noe mer alvorlig, det med bud-busniessen var bare tull. Jeg skal heller prøve meg på noe som er mer passende for meg, nemlig tegne-portrett bestilling! Alle kan bestille og det vil bli et tegnet portrett i denne digitale stilen jeg har.

I fremtiden ser jeg for meg at jeg er leder for en stor bedrift. Jeg starter på bunn, på denne bloggen i en amatøraktig stil. Jeg aksepterer meg og min virkelighet. Det er derfor jeg starter min egen lille jobb, hvor jeg tilbyr meg å jobbe gratis. Da får andre bare ha det så godt, fordi jeg starter min egen bedrift!

Noe annet jeg ikke skjønner meg på er de som har flere jobber samtidig, men da er det ikke rart at arbeidsledigheten er høy. Del heller på jobbene, istedenfor at du jobber og presse prisene opp, for så å gjøre skillet mellom fattig og rik enda større. Sliter du økonomisk, er det sikkert fordi du bor midt i Oslogryta hvor prisen er rundt 7 million, kontra til i nord hvor det bare er rundt 1 million. Som en følge hvis det fortsetter at folk har flere jobber samtidig, selv om de økonomisk ikke trenger det, kan det føre til at for eksempel en knekkebrødpakning fra wasa går fra å koste 14 kroner (dagens pris) til å heller koste 100 kr (en fremtidig pris?). Å øke prisene er det eneste produsentene føler seg nød til å gjøre for at de skal ha en mulighet til å overleve.

Når prisen på en knekkebrødpakning blir så dyr, kan det bli vanskelig for de som ikke evner å ha en jobb som "folk flest" å overleve, fordi prisene er så høye. Det betyr at de må overleve på andres smuler og det de finner i søppeldunker. 

Banken burde forresten takke meg, fordi jeg er flink til å spare! Jeg sparer meg rik, takket være nav. Siden jeg er rik og en gang kommer på topp ti lista blant de rikeste i hele Norge, så bidrar jeg stadig med mitt lille gratisarbeid som kan gjøre hverdagen bedre for andre. Nå tilbyr jeg alle som vil ha, en gratis tegning med personlig portrett. Tegneportrettet er noe du kan ha på CVen eller som profilbilde; enten på egen blogg eller i andre sosiale kanaler.

 

 

(Hvis du leser på mobil, sett på "vis som skrivebordsbakgrunn", fordi bildet blir sikkert rart på mobil)

Jeg gjør dette av ren idealisme, derfor er dette gratis. En dag vil jeg at verden skal bli et sted der penger ikke trenger å eksistere! Dette er min busniess, tegneportrett-bestilling! Bestiller du et tegneportrett, får du et portrett av deg hvor du er gjort om til en tegnefigur.

Dersom du ønsker å ha tegningen lagret i et spesifikt format (f.eks. TIF), må du skrive det i e-posten. Skriver du ikke noe om det blir tegningen lagret som PNG.

Send e-post med din bestilling til tegneseriegunnhild [@] gmail.com (eller kommentarfelt, o.l.?). Jeg venter og håper på mange bestillinger. Det beste i livet er gratis! Hjelp gjerne med å spre budskapet mitt til andre fordi mitt nettverk er ikke så stort. Om du bestiller tegneportrett så blir det mellom deg og meg, som vil si at det kommer ikke her på bloggen eller andre offentlige kanaler. Det betyr at det er ingen som trenger å vite at du har fått et tegneportrett av den kontroversielle meg.


Tapas | Tumblr
#misscarrot #tegning #portrett

Applikasjon.

Bloggsuksessen.

Hei!

Jeg har mange gode kvaliteter, så da er det synd hvis jeg skal begrense meg til en gren. Jeg er et multitalent (eller i dag er en god dag, i dag har jeg selvtillitt. Om jeg angrer en annen dag, får tiden vise. Man får aldri vite om man ikke tar sjanser!).

Greia er at jeg har funnet noe som heter nummerlogi og noe med kalkulator hvor du kan regne ut hvilke tall som navnet ditt står for, osv. Det var igrunn etter at jeg begynte å se sånne like tall. Ikke at jeg forstår så mye (ennå), men jeg prøver det meste jeg kommer over. Numerologi er noe som går ut på at hele verden kan forklares med tall. Det finnes flere sånne kalkulatorer på nettet, men denne på engelsk er en av disse som jeg har prøvd: http://www.paulsadowski.com/NameData.asp. En norsk kalkulator finnes her! På den engelske står det hva som er ditt soul tall, dream number og masse sånt som kan beskrive dine kvaliteter og drømmer som person. Det gjør det egentlig på den norske å. Når jeg regnet ut mitt navn (både personen bak, og Gunnhild Gulrot som liksom "eier" denne bloggen) så kommer det opp samme tall på det som står under "dream number", som er tallet 8. Åtte er ifølge den kalkulatoren, noe som står for at man drømmer om suksess i busniess eller en politisk verden. Hvis man er usikker hva tallene på den norske står for, kan du prøve å søke på google etter betydning. Mange av tall betydningene står bl.a. på denne siden: http://www.nicksnumerology.com/. Jeg vet ikke om det er rett, men synes det er litt gøy å utforske. Tilbake til det med dream number fra den engelske kalkulatoren. På meg så kom tallet 8 opp (både for Gunnhild Gulrot og jeg som er personen bak). Jeg tror ikke det er helt busniss eller politikk jeg drømmer om(?), eller jeg ser ihvertfall ikke meg som det. Jeg har likevel tenkt ut noen scenarioer på hvordan det ville vært hvis jeg var en politiker/forretningskvinne.


 Det kunne vært som dette:

 

 

 

Eller denne:

 

Den politiske karrieren er jeg forresten allerede godt i gang med, som at jeg har laget meg en caps. Capsen er inspirert etter valgkampen med Donald Trump fra 2016. Som politiker og en fremtidig statsminister vil jeg gjøre Kjøttbyen til et bedre og mer vegetarvennlig sted. Jeg har hørt så mye grusomt fra andre som har vært der at jeg vil aldri sette min fot i den byen. Det er bare kjøtt så langt øyet strekker. Hvis jeg en gang blir statsminister vil jeg gjøre sånn at kjøttbyen blir et bedre og mer vegetarvennlig sted hvor de heller kan ha sånt som vegetarpølse, vegetarburger, osv. som ser ut som kjøtt, men som ikke er det.

Make kjøttbyen great again (more veggie-friendly)!

 

 

Alle har sikkert også fått med seg Mexico-muren som president Donald Trump planlegger å bygge.

Det samme skal jeg gjøre i min politiske karriere, bare at jeg vil kalle muren for Kjøttby-muren. Muren skal hjelpe med å holde kjøttbyens innbyggere unna så de ikke kommer inni frukt og grøntlandsbyen Vilmeby. Jeg har ikke lyst til å ha kjøttspisendefolk vandrende her i det fri og det har heller ingen andre. Jeg vil ha en vegetarvennlig by og da kan ikke kjøttfolket få adgang.

Kanskje vil noen hate meg for dette eller til og med sende hatmail, men da må jeg bare si beklager. Sånn er det!

 Ikke nok med det, når jeg blir statsminister (eller president?) så må jeg også oppgrade bolig til noe som er mer egnet for sånne som meg. Her skal det ikke være lav kvalitet av billigste merke fra first price. Det blir selvsagt et herskapshus med eget svømmebasseng. Jeg elsker å bade, så da passer det ypperlig med et eget svømmebasseng i hagen.
 

Hilsen (den fremtidige president/statsminister) Gunnhild G.   (Ps, hvis noen lurer på hvor det innlegget med spørsmålene er, så ble det slettet siden jeg tror jeg gjorde noe feil. Jeg kopierte spørsmål fra annen blogger, fordi jeg ville jo så gjerne få noen spørsmål å svare på jeg å, sånn at jeg kunne bli like kul som alle andre bloggere. Jeg så de spørsmålene på flere bloggere, så trodde kanskje det var greit... men slettet i tilfelle. Innlegget er ikke helt slettet da, men har det jo i dokument på data (blir sikkert sletter der og etterhvert). Like over er illustrasonene som ble brukt i det innlegget, sånn hvis noen savnet disse kvalitetsrike bildene. Det er bare å lagre bildene eller skrive ut dine favoritter for så å henge på veggen med gullramme (her går vi for nr. 1, ikke noe sølv her i gården nei. Fine bilder fortjener gull!). La disse høykvalitetsrike og fine bildene få pryde hjemmet ditt. Heng dem gjerne i stua på en plass der de er godt synlige så alle gjestene ser og tenker på deg som et kultivert menneske. Bo gjerne også i et herskapshus som sånn den fremtidige meg, jo større hus jo bedre fremstilles du for andre. Ikke tenk på at du ikke har råd eller at du må ta opp dyre lån. Her går vi for toppkvalitet og toppstatus.  Jeg er perfekt!)#humor #misscarrot #tall #suksess #donaldtrump

 

Et ulykkelg liv er 

Lykke er...

Reisen til Nøtteby.
I historien var det noe de snakket om som angår en kjøttbutikk og den historien kan du lese om her (tidligere innlegg):
http://misscarrot.blogg.no/1419849527_1_r.html


#misscarrot #gulrot #tegneserie #reise #hotell #nøtt #frukt #grønnsak #jobb #fastelavns #robot #spøkelse #nav #arbeidsledig
 

Er datamaskinen en dust?Prøvde en ny stil, ved å bruke noen egne tilfeldige fotografier som jeg (over)redigerte litt i diverse gratis bildeprogrammer. Noe av det er også sånne free-bruk clip arts som det er lov å bruke som f.eks. flaggene i siste rute, nettleservinduene og datamaskinen/mobil. Resten er egne fotografier. Jeg eksperimenterer hele tiden angående stil, det er sånn du lærer!

Denne ble forresten laget våren 2016 så det er en stund siden. Jeg har hele tiden vært usikker på om jeg skulle laste den opp, men nå føler jeg annerledes så nå deler jeg den bare! Har merket at innimellom trenger det å gå litt tid fra et ferdig produkt til publisitet.

#misscarrot #gunnhildgulrot #data #teknologi #kommunikasjon

Self Care Bot - fremtidens medmenneskelige kontakt.

Hverdagslivet.

Pære's jul.

Hvorfor heter det Black friday?

Den offisielle comic sans dagen.


Visste du at i dag (første fredag i Juli) er den offisielle comic sans dagen? Perfekt dag for denne bloggen.
#misscarrot #comicsans #tegneserie

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015 » September 2015 » August 2015 » Juli 2015 » Mai 2015 » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014 » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014