Jordens dag.

Hei bloggen.

Gjett hvilken dag det er i dag? Det er 22. april, hvilket vil si jordens dag. I gulrot- og potetåkerne er det den årlige jordfesten. Kanskje bor du ved siden av en gulrotåker, og kan høre litt støy derfra? Da kan du tenke at det er bare gulrøttene nede i jorda som har en liten feiring. 

Her i frukt & grøntlandsbyen Vilmeby feirer vi også jordens dag. Det er en årlig feiring. Vi promoterer blant annet budskap om å ta vare på planeten, og andre miljøvennlige ting som f.eks. er jeg flink til å formidle budskap om å spise mindre kjøtt. Albert Einstein er også enig, og en gang sa han: På bildet ser du et slags klassebilde jeg og alle de andre frukt og grøntvennene mine tok i en frukt og grønt disk på en matbutikk. Det er fra denne disken vi kommer fra, eller mange tror det.

#misscarrot #jordensdag #frukt #grønnsak #vegetar

Mitt sanne ansikt: parodi.

Hei bloggen.

Dette er en liten animasjon jeg satt sammen av noen tegninger jeg tegnet til et tidligere innlegg i 2014. Jeg har lenge tenkt på å lage en animasjon av de tegningene fordi jeg synes det passet, og endelig skjedde det! Musikken er lagt på i ettertid på youtube. 
 

#misscarrot #youtube #parodi